Jubileumi ünnepség
Szerző: Napsugár Nyugdíjas Klub (10.23. 01:20)

Szeptember 22-én ünnepeltük fennállásunk 10. évfordulóját. E jeles napot szerettük volna emlékezetessé tenni, hisz nem kis dolog, hogy egy közösség ennyi ideig – mondhatjuk sikeresen – működik. Így került sor egy kisebb létszámú nyugdíjas dalkörös találkozó megszervezésére. Vendégeink voltak. Edve, Kenyeri és Beled nyugdíjas kórusai. Mindenki műsorral készült, így ragyogóan szórakoztunk.

Felköszöntőink között voltak: Gyopáros Alpár képviselő úr, aki megyei kitüntetéssel érkezett. Zsámbokiné Budai Anna, az Életet az éveknek Megyei Nyugdíjas Szövetség elnöke a klubnak és a klubvezetőnek is oklevelet adott át. A jubileumi rendezvény sikerét értékelte dr. Gál László jegyző úr, Tuba Erik polgármester pedig a községünkért végzett tevékenységünket is méltatta.

Köszönjük a fiatalabb generáció képviselőinek /Rózsi, Csilla, Magdika, Ilike/ áldozatos munkáját és megható köszöntőjét, a terem díszítését pedig Mártinak és Eszternek.

Nagyon nagy meglepetéssel járt az Önkormányzat hatalmas születésnapi tortája és a szép virág, melyeket ezúton is hálásan köszönünk.

Az ünneplés után vacsorával vendégeltük meg a meghívottakat majd közösen énekelgettünk.

Nagyon megható, szívet melengető ünnepség volt. Köszönet érte mindenkinek.

 

Napsugár Nyugdíjas Klub

Facebook fotóalbum