Edényazonosító matricák
Szerző: KISALFÖLDI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KFT (01.24. 20:31)

 

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. január második felében a 2022. IV. negyedéves hulladékdíj számla mellékleteként kiküldi az 2023. évre érvényes edényazonosító matricákat. A matrica kommunális hulladékgyűjtő edényzetre történő felragasztásával igazolható, hogy a 2023. évben az adott ingatlan jogosult az matricán levő űrtartalmú és darabszámú edényzettel a hulladékszállítás igénybevételére.

Az edényazonosító matricát az edényre jól látható helyre szíveskedjenek felragasztani a levélben található felragasztási tájékoztató alapján. Az edényt úgy kell kihelyezni gyűjtésre, hogy a matricás oldala az úttest felé nézzen.

Amennyiben úgy tapasztalja, hogy a megküldött matricán szereplő űrméret és az Ön által használt hulladékgyűjtő edényzet mérete nem azonos, vagy nem kapott matricát kérjük, hogy az alábbi elérhetőségeken vegye fel velünk a kapcsolatot.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy munkatársaink hamarosan megkezdik a matricák meglétének és rajta lévő űrtartalom helyességének ellenőrzését, így kérjük, hogy a megkapott matricát a hulladékgyűjtő edényre mielőbb felragasztani szíveskedjenek a későbbi kellemetlenségek elkerülésnek érdekében.

Csornai ügyfélszolgálati irodánk elérhetőségei:
Csorna, Andrássy u. 33. (levél a kapun elhelyezett postaládába is elhelyezhető)
E-mail: csorna.lakossag@kisalfoldikhk.hu,
csorna@kisalfoldikhk.hu
Tel: +36 96 264-306, +36 30 180 5211
Személyes ügyfélszolgálat hétfői és szerdai napokon 07.30 – 15.00 között

 

KÖSZÖNJÜK SZÍVES EGYÜTTMŰKÖDÉSÜKET!

 

                                                           KISALFÖLDI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT KFT