Felhasználó:
Jelszó:


Dokumentumtár

Ügyfélfogadás

Elérhetőségek

Rendeletek

Helyi adó rendeletek

Képviselő-testület ülései

Soós Imre Kulturális Központ

Rábakecöli könyvtári katalógus

2018. évi szolgáltatási díjak

Készülékárlista flottatagoknak (dolgozói és flotta számlás előfizetés)


Eseménynaptár

Ingatlanpiac

Álláslehetőségek

Pályázatok

Hírlevél

Pályázati közlemények

Külterületi utak fenntartásához gépek beszerzése


IDŐJÁRÁS

A Kapuvár-Beledi Kistérség települései:

Babót   Beled   Cirák   Dénesfa   Edve   Gyóró   Himód   Hövej   Kapuvár   Kisfalud   Mihályi   Osli   Szárföld   Vadosfa   Vásárosfalu   Veszkény   Vitnyéd  

Rábakecöl
ÖNKORMÁNYZATA
2020. április 09. 01:41 Ma Erhard napja van.
Kezdőlapnak | Linkküldés | Kedvencek közé | Oldaltérkép

Hírek

A helyi eseményekről készített tudósítások leadhatóak a polgarmester@rabakecol.hu címen.

A kis település nem feltétlenül jelent alacsony színvonalú iskolai képzést   A nyugdíjasok színes hétköznapjai   Ismerjék meg az óvodások a népi játékokat   A Bábi néni kincsesháza az alkotás és a közösségépítés példája   "Nem szabad feladni, ha félek is, előremegyek"   "Ha nagyanyáink játékai beszélni tudnának..."   Összefogott a település   Fél évszázad a rábakecöli csapatért   Közösségi térré alakítják az egykori iskolát Rábakecölön   A lakosság is csinosítja Rábakecölt   Megújult a Rába-híd Rábakecölnél   1Turisztikai fejlesztések   Megyei elismerések államalapítónk ünnepén   100 éve született Soós Imre   Egyosztálynyival kevesebb diák   Erősödik Rábakecöl megtartóereje   Sikert aratott az egészségnap   Véget ért a 2009/2010-es megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság   48 milliót nyert Rábakecöl közösségi központra   Kistérségi tűzoltóverseny Vitnyéden 23 csapattal   Közösségi busszal gyarapodunk   Csődbe vitték az iskolákat   Made in Hungária Kecölben   Naptárba festi a megye templomait   Kovács Gergő döntött - kritika   Bajnok lett és feljebb lépett a Rábakecöl   Három éve - Kinőtték Bábi néni kincsesházát   Díjazzák is a helyiek összefogását   Kézművestábor a kincsesházban   Made in Hungária a falunapon   Európai színvonalú mellékutak Győr-Moson-Sopronban   Falunap 2009   Központi Háziorvosi Ügyelet   Alapítványként támogatnák a diákokat   `Szülők´ az iskola ellen?   Négy Győr–Sopron megyei útszakasz felújítása kezdődik meg uniós forrásból   Négyszázezer forint a letelepülőknek   A falu kezében van az alsó tagozat jövője   Falukarácsony   Több fogyott munkásruhából   A falvak mind világhálóra vágynak   Kétmillió forint a civil szerveződésekre   Húszmilliós hiányból tízmilliós többlet   Mesterségek Napjai Rábakecöl kincsesházában   Családmesék: Varga és Varga együtt irányít    Észak és Dél tűzoltóverseny   Az iskolával nyertek, a beköltözőkkel nem   Rábakecöl duplájára emelte a letelepedési segélyt   Ötven- helyett tizenötmillióból   Az életet meg kell becsülni...   Hiányból többlet lett   Ünnepváró mívestalálkozó   Huszonöt órás vetélkedő   Megtakarítás a költségvetésben   A japán vendég is fonta a kosarat   Maradnak a kisiskolák két településen   Adventi míves találkozó Rábakecölön   Rotary adomány a kincsesháznak
Hírek Archívum Keresés
T?zoltónap és majáliszáró
 
Szerző: (07.26. 21:48)
 

Tűzoltónap és majáliszáró

 

2018. június 2-án a Gy-M-S Megyei Katasztrófa-védelmi Igazgatóság Kapuvári Katasztrófavédelmi Kirendeltsége és Rábakecöl Község Önkormányzatának szervezésében tartották meg az önkéntes és létesítményi tűzoltók I. fokozatú tűzoltóversenyét, ahova a kapuvári körzet önkéntesei nevezhettek.

A versenyen tizenkét egyesület és a Velux Kft. összesen huszonnyolc csapattal indult, hat különböző kategóriában. A versenyt a megyei tűzoltó szövetség elnöke, Vécs Pál és Rábakecöl polgármestere Tuba Erik nyitotta meg és köszöntötte a versenyzőket. Itt adták át a több mint 50 éves önkéntes tűzoltói szolgálatért és Rábakecöl községért végzett önzetlen munkájáért az elismerő oklevelet a 95 éves Tuba Antal önkéntes tűzoltónak.

A versenyen minden kategóriában az összes versenyző teljesítette a 800 liter/perces kismotorfecskendő szerelést és a 7 x 55 méteres váltófutás versenyszámokat. A verseny végén a legjobbaknak járó díjakat Rácz Imre tűzoltó ezredes, a Kapuvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője és Vécs Pál, a megyei tűzoltószövetség elnöke adta át. Rábakecöl a legtöbb csapat kiállításáért külön díjat kapott. Rábakecöl község polgármestere emléklapokat adott át a vendégként érkezett testvérközség, Csíkfalva önkéntes tűzoltó egyesület tagjainak.

Rábakecöl öt kategóriában indított csapatot, melyek részvétele eredményesen zárult. Felnőtt női kategóriában 1., ifjúsági lány 2.. gyermek lány 2., gyermek fiú 3. helyezést ért el, a felnőtt férfi csapat pedig középmezőnyben végzett.

Délután a község felfűtött kemencéjében friss langalló sült, majd az óvodások kitáncolták a májusfát. A napot tűzoltó bál zárta a Borostyán Vendéglőben.

Az eseményen Csíkfalva önkéntes tűzoltói is részt vettek. A 9 fős küldöttség péntek este érkezett. A szombati programokat vasárnap egy Sopron környéki kirándulás követte, melynek keretében többek közt a városi tűzoltóságon szakmai tapasztalatcsere és gépszemle várta a vendégeket.Cikk látogatottság: 61
Nyomtatható verzió

 Ajánló

 
Eseménynaptár   Hírlevél   Álláslehetőségek   Támogatások   Ingatlanpiac   Pályázatok   Képtár/Filmtár  

 

Veszélyhelyzet hírei

Felkészülés tüzoltóversenyre

Új könyvek a könyvtárban

Áramszünet értesítö 2020.03.17

Tüzgyújtás szabályai

Adófizetési határidök

BESZK hírek

XIII. Lipi István Asztalitenisz Emléktorna

1% civil szervezeteinknek

Óvodai hírek

Önkormányzati pályázati hírek

Karácsonyi szolgálatban

Ingyenes nyelvi tanfolyam

Tündérkert karácsonyfája