Felhasználó:
Jelszó:


Dokumentumtár

Ügyfélfogadás

Elérhetőségek

Rendeletek

Helyi adó rendeletek

Képviselő-testület ülései

Soós Imre Kulturális Központ

Rábakecöli könyvtári katalógus

2018. évi szolgáltatási díjak

Készülékárlista flottatagoknak (dolgozói és flotta számlás előfizetés)

Eseménynaptár

Álláslehetőségek

Pályázatok

Hírlevél

Veszélyhelyzet Archívum


Pályázati közlemények


IDŐJÁRÁS

A Kapuvár-Beledi Kistérség települései:

Babót   Beled   Cirák   Dénesfa   Edve   Gyóró   Himód   Hövej   Kapuvár   Kisfalud   Mihályi   Osli   Szárföld   Vadosfa   Vásárosfalu   Veszkény   Vitnyéd  

Rábakecöl
ÖNKORMÁNYZATA
2024. június 24. 11:42 Ma Iván napja van.
Kezdőlapnak | Linkküldés | Kedvencek közé | Oldaltérkép

Hírek

A helyi eseményekről készített tudósítások leadhatóak a polgarmester@rabakecol.hu címen.

A kis település nem feltétlenül jelent alacsony színvonalú iskolai képzést   A nyugdíjasok színes hétköznapjai   Ismerjék meg az óvodások a népi játékokat   A Bábi néni kincsesháza az alkotás és a közösségépítés példája   "Nem szabad feladni, ha félek is, előremegyek"   "Ha nagyanyáink játékai beszélni tudnának..."   Összefogott a település   Fél évszázad a rábakecöli csapatért   Közösségi térré alakítják az egykori iskolát Rábakecölön   A lakosság is csinosítja Rábakecölt   Megújult a Rába-híd Rábakecölnél   1Turisztikai fejlesztések   Megyei elismerések államalapítónk ünnepén   100 éve született Soós Imre   Egyosztálynyival kevesebb diák   Erősödik Rábakecöl megtartóereje   Sikert aratott az egészségnap   Véget ért a 2009/2010-es megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság   48 milliót nyert Rábakecöl közösségi központra   Kistérségi tűzoltóverseny Vitnyéden 23 csapattal   Közösségi busszal gyarapodunk   Csődbe vitték az iskolákat   Made in Hungária Kecölben   Naptárba festi a megye templomait   Kovács Gergő döntött - kritika   Bajnok lett és feljebb lépett a Rábakecöl   Három éve - Kinőtték Bábi néni kincsesházát   Díjazzák is a helyiek összefogását   Kézművestábor a kincsesházban   Made in Hungária a falunapon   Európai színvonalú mellékutak Győr-Moson-Sopronban   Falunap 2009   Központi Háziorvosi Ügyelet   Alapítványként támogatnák a diákokat   `Szülők´ az iskola ellen?   Négy Győr–Sopron megyei útszakasz felújítása kezdődik meg uniós forrásból   Négyszázezer forint a letelepülőknek   A falu kezében van az alsó tagozat jövője   Falukarácsony   Több fogyott munkásruhából   A falvak mind világhálóra vágynak   Kétmillió forint a civil szerveződésekre   Húszmilliós hiányból tízmilliós többlet   Mesterségek Napjai Rábakecöl kincsesházában   Családmesék: Varga és Varga együtt irányít    Észak és Dél tűzoltóverseny   Az iskolával nyertek, a beköltözőkkel nem   Rábakecöl duplájára emelte a letelepedési segélyt   Ötven- helyett tizenötmillióból   Az életet meg kell becsülni...   Hiányból többlet lett   Ünnepváró mívestalálkozó   Huszonöt órás vetélkedő   Megtakarítás a költségvetésben   A japán vendég is fonta a kosarat   Maradnak a kisiskolák két településen   Adventi míves találkozó Rábakecölön   Rotary adomány a kincsesháznak
Hírek Archívum Keresés
B?nmegel?zési hírlevél 2013. szeptember
 
Szerző: Kovács Sándor r. alezredes osztályvezet? (10.08. 12:57)
 

Közeledik a fűtési szezon…     A bizalom áldozata…     Nem biztos, hogy velünk nem történhet meg…     Valaki „megtalálta”…      „Drága” nyeremény…

Az Internetes világ árnyoldaláról…      Trükkös pénzváltás…

Áldozatvédelem    Lelki Elsősegély Telefonszolgálat     Az Internetes vásárlásról

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2013. szeptemberi bűnmegelőzési hírlevelét olvassa. A hírlevelet az Országos Rendőr-főkapitányságon a Rend és Biztonság Közbiztonsági Program rendőrségi feladatainak végrehajtására kiadott feladatterv szerint készítjük el Önöknek minden hónapban. A hírlevelet a megyénkben dolgozó bűnmegelőzési munkatársaink által megküldött - az adott hónapra vonatkozó tipikus bűncselekményekről szóló – tájékoztatók alapján készítjük el. A leírt bűncselekmények egy bizonyos megyei településen történtek, de gyakorlatilag bárhol megtörténhettek volna.

Hírleveleinkben nem a „szenzáció számba menő” eseteket szeretnénk Önök elé tárni, különleges eseteket csemegeként tálalni. Célunk az, hogy a hétköznapi életben gyakran előforduló, illetve aktuálisan megtörtént bűncselekményekre, illetve azok megelőzési lehetőségeire felhívjuk a figyelmet, hogy kevesebben váljanak ezáltal áldozattá!

 

1.

A bizalom áldozata…

 

J. Á. feljelentést tett az általa B. T. néven ismert tettes ellen, akinek 2013. július 22-én elutalt 140.000.- Forintot kettő darab telefonért, de azokat a mai napig sem kapta meg és azóta az eladót sem lehet elérni. A bűncselekménnyel okozott kár: 140.000.- Forint.

Kérjük Önöket annak érdekében, hogy ne váljanak áldozattá, ha vásárolni akarnak akár mobiltelefont vagy bármilyen más tárgyat, akkor azt a legcélszerűbb úgy megtenni, hogy a vásárlás személyes átvétellel történjen, így lehetőség van „biztosra” menni.

 

2.

Nem biztos, hogy velünk nem történhet meg…

 

M. K. feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, aki 2013. augusztus 03-án Győrben az egyik bevásárlóközpontban, mialatt a feljelentő a kosarába pakolt, eltulajdonította a pénztárcáját, benne kb. 260.000.- Forint készpénzével. A bűncselekménnyel okozott kár: 270.000.- Forint.

 

A vásárlás befejezését követően a pénztárcájukat tegyék el, mivel az elkövetők ilyenkor azt használják ki, hogy a megvásárolt áru pakolása közben a legtöbben a személyes dolgaikra nem annyira figyelnek oda, és így könnyen megszerezhetővé válnak az értékeik.

 

3.

Valaki „megtalálta” …

 

G. B. feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, aki 2013. augusztus 07-én Győrött az egyik buszmegállóban letett és rövid időre őrizetlenül hagyott táskáját eltulajdonította a benne lévő mobiltelefonnal, ruhaneműivel, saját és barátja személyes irataival együtt. A bűncselekménnyel okozott kár: 18.000.- Forint.

 

Utazáskor sokszor kerülhetnek olyan helyzetbe amikor le kell rakni a csomagjaikat, ilyenkor célszerű a csomagokat a testőrizetükben, maguk mellett tartani, mivel előfordulhat – a fenti eset is mutatja –, hogy ellopják a csomagokat akkor is ha csak egy „kis” időre hagyják őrizet nélkül. A személyes iratainkat célszerű mindig magunknál tartani.

 

4.

Közeledik a fűtési szezon…

 

Rendőri jelentés alapján indult eljárás ismeretlen tettes ellen, aki 2013. augusztus 04. és 15. közötti időben K. Gy.  tulajdonát képező a település külterületén lévő szántóföldek végéből kivágott és eltulajdonított 19 darab, különböző átmérőjű akácfát. A bűncselekménnyel okozott kár: 270.000.- Forint.

 

R. község feljelentése alapján indult eljárás ismeretlen tettes ellen, aki 2013. augusztus 15. megelőző időszakban R. község kezelésében lévő út melletti árokból nagy mennyiségű fát kivágtak és elszállítottak. A lopási kár kb. 40.000.- Forint.

 

Sajnos vannak olyanok, akik ezt a módját választják a téli tűzifa beszerzésének. Javasoljuk, hogy a tulajdonosok egész évben rendszeresen nézzenek körül a földterületeiken, erdőrészeikben, kifejezetten a késő nyári, őszi és téli időszakban, ezzel biztosítva, hogy a használatukban vagy tulajdonukban lévő területek vonatkozásában ne érje Önöket kár. Amennyiben – az engedéllyel – kivágott fát azonnal nem tudják majd a területről beszállítani, így annak őrzését  célszerű megszervezni.

 

5.

„Drága” nyeremény…

 

P. J. feljelentése alapján indult eljárás ismeretlen tettes ellen, aki 2013. augusztusában megjelent a sértett lakásán azzal, hogy felesége nyert egy garnitúra ágyneműt, egy másikat pedig eladásra kínált 100.000,- Forintért. P. J. a pénzt átadta az ismeretlen nőnek, aki ezt követően távozott.

 

Korábban is előfordultak hasonló módon elkövetett bűncselekmények. Az ilyen jellegű bűncselekmények áldozatai legtöbbször az idősebb korosztályhoz tartoznak. Előfordul, hogy hasonló módon jutnak be a lakásokba és onnan különböző értékeket is elvihetnek. Arra kérnénk Önöket, hogy idősebb hozzátartozójukra fokozottan figyeljenek, hogy ne váljanak hasonló bűncselekmények áldozatává.

 

6.

Az Internetes világ árnyoldaláról 1…

 

N. A. feljelentése alapján indult eljárás ismeretlen tettes ellen, aki 2013. augusztusában a sértett tudta és beleegyezése nélkül az Egyesült Államokban több alkalommal internetes vásárlást hajtott végre a sértett által az egyik banknál vezetett folyószámlájáról 54.000.- Forint értékben. A bűncselekménnyel okozott kár: 54.000.- Forint.

 

Az Internet elterjedésével egyre több „digitális bűncselekményt” követnek el, az egyik ilyen eset, amikor valakinek a bankszámlájáról tudta és beleegyezése nélkül az Interneten vásárlást hajtanak végre. Ilyen eseteknek mindig van előzménye, például korábban valamilyen módon ismertté vált az ismeretlen elkövető részére a sértett bankkártyájának adatai (például egy nem biztonságos Internetes kapcsolaton történt vásárlás következtében). A bankkártya adatokat soha ne adják meg e-mailben, vagy más nem banki űrlapon keresztül!

 

E havi ELBÍR-hírlevelünk mellékletében az Internetes vásárlással kapcsolatosan bővebben olvashatnak.

 

7.

Az Internetes világ árnyoldaláról 2…

 

V. H. Z. feljelentése alapján indult eljárás ismeretlen tettes ellen, aki az egyik internetes oldalon ausztriai munkavégzés címén adott fel hirdetést, miszerint Bécsbe keres betanított munkásokat. A sértett a megadott telefonszámon felvette a kapcsolatot egy K. L. néven bemutatkozó személlyel, aki közölte, hogy a szállást a cég nem állja, ezért előre egy hónapra 72.000.- Forintot be kell fizetni, melyet a sértett átutalással teljesített. Az utalás feladási díja 5.600.- Forint volt, így összesen 77.600.- Forintot adott fel. Ezt követően a munkát hirdető személy már nem volt elérhető. Okozott kár: 77.600.- Forint.

 

Ma már bárki vállalhat munkát szabadon az Európai Unióban, ezt kihasználva vannak elkövetők, akik álhirdetéseket adnak fel és kihasználják a munkát keresők bizalmát, hogy pénzt szerezzenek tőlük. Ilyen hirdetésekkel az Interneten és a nyomtatott médiában is találkozhatnak. Amennyiben ilyen hirdetéssel találkoznak és munkát vállalnának külföldön, célszerű – akár az Internet – segítségével tájékozódni (referenciákat keresni) arról a vállalkozóról, vállalkozásról, cégről, aki(k) a munkaerőt „toborozzák”, így kisebb az esély, hogy áldozattá válhatnak.

 

8.

Trükkös pénzváltás…

 

Rendőri jelentés alapján eljárás indult ismeretlen tettesek ellen, mivel 2013. augusztusában az egyik postahivatalba bement két férfi és a postavezető figyelmét pénzváltás közben elterelték és így 18 db 5.000.- Forintos bankjegyet tulajdonítottak el. Lopással okozott kár: 90.000.- Ft.

 

Kérjük a posták, pénzváltók, üzletek, és egyéb nagy pénzforgalmat lebonyolító egységek alkalmazottait, vezetőit, hogy a fentiekhez hasonló módon pénzváltást kérő személyekkel kapcsolatos ügyintézés, pénzváltás során fokozott figyelemmel, és körültekintéssel járjanak el, ne hagyják magukat siettetni, mert ezzel belekeveredhetnek a pénzszámolásba, továbbá kérnénk, hogy az elővett pénzt a kezükből ne rakják le a pultra, asztalra és ne tévesszék szem elől.

 

9.

Áldozatvédelem

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Igazságügyi Szolgálat Áldozatsegítő Osztályának munkatársai minden hónapban tartanak ügyfélfogadást Téten, Mosonmagyaróváron és Sopronban is.

  1. Téten a Fő. u. 94. szám alatt (Gyermekjóléti Szolgálat), minden hónap 4. csütörtökén 1000-1400 óra közötti időben;
  2. Mosonmagyaróváron az Erkel Ferenc u. 10. szám alatt,  minden hónap 3. keddjén 1000-1400 óra közötti időben;
  3. Sopronban a Kőszegi u. 1/A. szám alatt (Munkaügyi Központ), minden hónap 2. csütörtökén 1000-1400 óra közötti időben.

 

10.

Lelki Elsősegély Telefonszolgálat

 

Bárhonnan, vezetékes és mobil telefonról európai rövidített hívószámon - 116-123 – elérhető díjmentesen és névtelenül éjjel-nappal Magyarország területéről.

„A szolgáltatásnak köszönhetően a hívó fél egy embertársával oszthatja meg problémáit, elfogadó, nem ítélkező légkörben. A szolgáltatás lelki támaszt nyújt magányos, lelki traumát átélő vagy az öngyilkosságot fontolgató hívók számára.”

 

 

Melléklet

 

Az Internetes vásárlásról

 

Az Internet-használat terjedésével a valós élet funkció is megjelentek a virtuális térben. Ilyen funkció a vásárlás is, amelynek azonban vannak kockázatai is.

 

Az Internet használat terjedésével a valós élet funkció is megjelentek a virtuális térben. Ilyen funkció a vásárlás is. Az internetes vagy online kereskedelem mind a vásárlók, mind az eladók (kereskedők) számára sok előnnyel jár. A vevők kényelmesen, otthonról vásárolhatnak, összehasonlíthatják az árakat, majd a megrendelést követően futár hozza házhoz az árut. Mivel azonban a felek nem találkoznak egymással, a vevő a fizetést megelőzően nem látja élőben a terméket az internetes vásárlásnak vannak kockázatai is, hiszen ezeket a csalók kihasználhatják. Nem kell azonban azt hinni, hogy az eladók többsége csaló lenne. Az internetes vásárlásnak alapvetően két fajtája van: a webshopokban és a aukciós portálokon történő vásárlás. A webshopokban általában a kereskedők új terméket árulnak, számlával, jótállással. Az aukciós portálokon viszont sok esetben használt termékek szerepelnek, számla és jótállás nélkül. Így az áruk is alacsonyabb, de a vásárlásnál ezt mindig tartsák szem előtt.

 

Személyes átvétel

Az online vásárlás legnagyobb kockázata, hogy megkapja-e a pénzéért a kiválasztott árut, illetve azt kapja-e, olyan minőségben, amit kiválasztott. A webshopokon és az aukciós portálokon keresztül történő vásárlásoknál többnyire van lehetőség arra, hogy a terméket személyesen vegye át, a helyszínen fizetve. Ez a legbiztonságosabb forma, hiszen a fizetés előtt láthatja az árut, és ha az nem felel meg az elképzeléseinek, elállhat a vásárlástól. Aukciós portál esetében ennek lehetnek negatív következményei, ezért a licitálás előtt kérjenek megfelelő tájékoztatást a termékről, így csak akkor kell elállni a vásárlástól, ha a tájékoztatás a valóságnak nem megfelelő.

 

Csomagküldés

Nem mindig van lehetőség a személyes átvételre (pl. távolság miatt, webshop esetében üzlethelyiség hiánya). Ilyenkor marad a postai út. A megrendelés (licitálás) előtt mindig tájékozódjanak a jótállás feltételeiről, szállítási költségekről és a szállítás idejéről. Webshop esetében nézzék meg, hogy ki üzemelteti az oldalt. Ez lehet cég vagy magánszemély (egyéni vállalkozó), az oldalon fel kell tüntetni a címet, az adószámot és cégjegyzékszámot, illetve a csomagküldésre jogosító nyilvántartási számot. A webshopok és akciós portálok használatához általában regisztráció szükséges, a kért adatokat (szállítási cím, e-mail, telefonszám) pontosan adják meg, hiszen ezek elengedhetetlenek az üzlet sikeres lebonyolításához.

 

Utánvétel

Az áru kifizetése történhet többféleképpen. Az egyik az utánvétellel történő fizetés, ilyenkor a postásnak vagy a futárnak kell fizetni. Ez általában szállítási díjon felül plusz költséget (általában néhány százforintnyi összeget) jelent. Ebben az esetben a csomagot biztosan megkapjuk. Mindig ellenőrizzük, hogy a csomag bontatlan és nem sérült-e. Ha felbontották vagy sérült, akkor ne vegyék át, hanem küldjék vissza a feladónak. Ha van lehetőség, nyissák ki és ellenőrizzék, hogy tényleg a megrendelt áru van-e benne.

 

Átutalás, bankkártya használat

Utánvétel helyett van lehetőség az áru előre történő kifizetésére. Ez történhet átutalással, ebben az esetben kapnak egy előleg számlát, amin szerepel a számlaszám és az átutalandó összeg. Ezt akár személyesen a bankban vagy az interneten keresztül is átutalhatják. Az átutalás mellett sok esetben fizethetnek bankkártyával szintén az interneten keresztül. Ehhez általában dombornyomott kártyára van szükség, de vannak olyan nem dombornyomott kártyák is, amelyekkel lehet így fizetni. Egyes bankok bocsátanak ki virtuális kártyákat, amelyekre előzőleg a kívánt összeget a vásárlás előtt fel tudják tölteni, így vásárlás után nem marad rajta pénz. A bankkártyás fizetésnél meg kell adni a kártya adatait (bankkártya típusa, száma, tulajdonos neve, lejárati ideje és a hátoldalon található biztonsági kódot). Ezek ismeretében visszaélésre nyílna lehetőség, hiszen a jövőben, aki ismeri ezeket az adatokat, szintén tudna vásárolni. (ezért praktikus a virtuális kártya, amin a vásárlás után nem marad pénz). Ennek kiküszöbölése érdekében csak bank által működtetett, biztonságos oldalon adják meg ezeket az adatokat. Több bank is működtet ilyet, a kereskedő dönt, hogy melyikkel köt szerződést. Ebben az esetben az eladó nem kerül kapcsolatba az adatokkal, hanem átirányítják Önöket egy bank által működtetett oldalra, és ott kerülnek feldolgozásra a kártyaadataik. Az oldalon ellenőrizzék, hogy rendelkezik-e tanúsítvánnyal. Ennek megléte garantálja, hogy az oldal tényleg az, aminek mutatja magát, (tényleg a bank üzemelteti), illetve, a kapcsolat legyen megfelelően titkosított (az így elküldött adatokat nem lehet visszafejteni).

A bankkártya adataikat soha ne adják meg e-mailben, vagy más nem banki űrlapon keresztül!

 

Paypal

Az elektronikus fizetésre a bankkártyán kívül létezik már mód is. Ez a Paypal fizetési rendszerének használata. Ebben az esetben a Paypal oldalán kell regisztrálni és megadni a kártyaadatokat, majd hitelesítési folyamatot követően már használhatják is. A vásárlások során a Paypal fizetési módot választva a Paypal oldalára jutnak, ahol belépve jóvá tudják hagyni a megadott tranzakciót. Ez a vásárlóknak ingyenes. Ellenőrizzék ilyenkor is a „https” meglétét, hiszen elképzelhető, hogy a csalók egy áloldalra irányítanak át, hogy megszerezzék a belépési adataikat. A paypalos fizetésnél a bankkártyájuk kerül megterhelésre, de annak adatait az eladó nem látja.

Összefoglalva:

Ø  Lehetőség szerint, válasszunk személyes átvételi módot;

Ø  Ellenőrizzék az eladót (visszajelzések, közzétett adatok alapján);

Ø  Bankkártya adatainkat csak a bank online fizetésre létrehozott oldalán adják meg (e-mailben soha);

Ø  Ellenőrizzék, hogy a fizetésre használt oldal rendelkezik-e tanúsítvánnyal.

 

(Forrás: www.police.hu – ORFK Kommunikációs Szolgálat)

 

 

 

Győr, 2013. szeptember 13.

                                                                                  Tisztelettel:

 

Kovács Sándor r. alezredes

osztályvezető

 

 

Fogadják meg tanácsainkat!

Előzzük meg együtt a bűncselekményeket!

 

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Bűnmegelőzési Osztály

Kapcsolódó anyagok:

Bűnmegelőzési hírlevél 2013. június (pdf)

Bűnmegelőzési hírlevél 2013. május

Bűnmegelőzési hírlevél 2013. április

Bűnmegelőzési hírlevél 2013. január

Bűnmegelőzési hírlevél 2012. november(pdf)

Bűnmegelőzési hírlevél 2012. október (pdf)

Bűnmegelőzési hírlevél 2012. július

Bűnmegelőzési hírlevél 2012. június

Bűnmegelőzési hírlevél 2012. május

Bűnmegelőzési hírlevél 2012. április

Bűnmegelőzési hírlevél 2012. március

Bűnmegelőzési hírlevél 2012. február

Bűnmegelőzési hírlevél 2012. január

Bűnmegelőzési hírlevél 2011. december

Bűnmegelőzési hírlevél 2011. november

Bűnmegelőzési hírlevél 2011. október

Bűnmegelőzési hírlevél: Népszámlálás

Bűnmegelőzési hírlevél 2011. szeptember

Bűnmegelőzési hírlevél 2011. augusztus

Bűnmegelőzési hírlevél 2011. július

Bűnmegelőzési hírlevél 2011. június

Bűnmegelőzési hírlevél 2011. május

Bűnmegelőzési hírlevél 2011. április

Bűnmegelőzési hírlevél 2011. március

Bűnmegelőzési hírlevél 2011. február

Bűnmegelőzési hírlevél 2011. január

Bűnmegelőzési hírlevél 2010. december

Bűnmegelőzési hírlevél 2010. november

Bűnmegelőzési hírlevél 2010. október

Bűnmegelőzési hírlevél 2010. szeptember

Bűnmegelőzési hírlevél 2010. augusztus

Bűnmegelőzési hírlevél 2010. július

Bűnmegelőzési hírlevél 2010. június

Bűnmegelőzési hírlevél 2010. májusCikk látogatottság: 1799
Nyomtatható verzió

 Ajánló

 
Eseménynaptár   Hírlevél   Álláslehetőségek   Támogatások   Ingatlanpiac   Pályázatok   Képtár/Filmtár  

 

TOP-5.3.1-16-GM1-2017-00008

TOP-1.4.1-19-GM1-2019-00029

EFOP-1.5.2-16-2017-00023

Defibrillátor használati képzés

Kültéri defibrillátor átadása a Majáliszárón

Használt dolgok vására

BESZK hírek

Képviselö-testületi ülés

Felhívás falunapi fözésre

Nyári diákmunka

Tüzgyújtás tilalom

IPA bevallási és fizetési határidö

Fák visszanyesése

Új pénzügyi- és adóügyi ügyfélfogadási rend

Agrárhírek

Falulottó

Étkezési díjak és étkeztetési támogatás változása

Tüzoltóverseny

Csapdapark

Önkormányzati pályázati hírek

Felhívás

Fúrt kutak

Naptár 2024

Útjaink védelmében

Közlemény - Rábakecöli SE

Közlemény - Vöröskereszt

Közlemény - Rábakecöl Jövöjéért

Tündérkerti ablaknyitogató csodái

Gondosóra

Egészségnap

Élménybeszámoló

HVI határozat

Kupakgyüjtö

Vöröskereszt tagdíjak

16. Nemzeti Vágta

Étkezési díjak és étkeztetési támogatás

Postai küldemények átvétele

Irány a határ! Kalandra fel!

Hajdú B. István és a rábakecöli meccs dilemmája

Új könyvek, online katalógus

100. születésnap

Kupakgyüjtö szív

Rábakecöli szarvasgombából készült a luxustorta

Indulóhely változás a györi autóbusz-állomáson

Csapdapark

TAO támogatás

Óvodai hírek

Használt elem- és fényforrásgyüjtök

Háziorvosi ügyeleti ellátás változása

Tájékoztató a helyi IPA devizában történö megfizetéséröl

Adventi ablaknyitogató játék - megfejtés

Európa Bajnokságon

Étkezési díjak és étkeztetési támogatás

Energia felhasználást csökkentö intézkedések

Vöröskereszt tagdíjak

Életmesék a rábakecöli Miklósmajorból

Használt sütöolaj gyüjtése

Pályázati felhívás busz értékesítésére

Képi emlékek gyüjtése

Veszélyhelyzet hírei

Óvodai hírek

Lipi István Asztalitenisz Emléktorna

Támogatott civil szervezetek

Egészségnap

Idösek Napja

Nyárbúcsúztató kemencézés

Autómentes nap nyereményjáték sorsolás

Családi délután

Tündérkerti szalonnasütö, bográcsozó

Temetöhasználat

Elindultak a közösségi események

Tájékoztató tüzvédelmi szabályokról

Illegális hulladéklerakás

Igényelhetö ellátási formák

Hibabejelentö telefonszámok

Tájékoztatás az adóügyeket érintö változásokról

Vérvétel

Sintér

Aranyat terem a föld

Minibölcsöde alapköletétel

Horgász Egyesület müködése

Humanitárius település

Ingyenes Wifi

Pályázat átereszek felújítására

Elektronikus recept meghatalmazással

Képi emlékek gyüjtése

Fúrt kutak engedélyezése

Szabadtéri tüzgyújtás

ÖTE hírei

Kaszálások és ágazások

XIII. Lipi István Asztalitenisz Emléktorna

Karácsonyi szolgálatban

Tündérkert karácsonyfája

Öszbúcsúztató programok

Zöldterület karbantartásához szükséges eszközök beszerzése

Óvoda konyha felújítása

Kommunális adó

Kézilabda mérközésen jártunk

Véradó ünnepség

Esztergomban táboroztunk

Cikluszáró röviden

Egészségnap 2019

Tündérkert játszótér

Példával jár elöl a településszépítésben

Járdák menti ágazásJátszótér

Nyári napközis tábor

Lakossági tájékoztató

50 éves osztálytalálkozó

Családi délután

Horgászkártya

Tökfesztiválon jártunk

Jubileumi ünnepség

Egészségnap

Ügyfélfogadási rend változása

Tudnivalók kéményseprésröl

Humanitárius település lett Rábakecöl

"Rábaközi kalandok" nyári napközis táborNÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA

Újjáépül a jobbágyfalvi Tündér Ilona völgy

Online könyvtári katalógus

X. Lipi István Asztalitenisz Emléktorna

Szavalóverseny

Adventi rendezvények

Fiókgyógyszertár nyitva tartása

Tájékoztatás KCR-ről

Elhallgatott történelem

Elektronikai hulladék- és papírgyüjtés

Bírságolnak is, ha kell...

Hősi emlékmű felújítása

Nyárbúcsúztató

Segítenek emlékezni a jövö nemzedéknek

A játszótér és a tündérkert története

Civil Bál

Középkori kalandozások Pápocon

Szakmai Nap Rábakecölben

Kecölben nem kémkedik a KGB

Videotár: Májusfaállítás

Szabadtéri tüzek megelőzése

VI. Kvíz Party

Járdák állagmegóvása

Közlemény

Mozgalmas ösz a Napsugárnál

Felhívás ebtartóknak

Az elmúlt hónap eseményeiből

VIII. Rába partiak partija

Cry Free tábor Rábakecölön

Tizedszer Rábakecölben

Mátyás szerelme is Rábakecölben élt

Szelektív hulladékgyűjtők...

Körzeti megbízott fogadóórája

Hatalmas harcsák...

Polgári védelmi gyakorlatot tartottak

Munka és szórakozás Jobbágyfalván

Mezőgazdasági tevékenységek...

Közlemény

Hulladéklerakás és tűzgyújtás


 Legfrissebb