Felhasználó:
Jelszó:


Dokumentumtár

Ügyfélfogadás

Elérhetőségek

Rendeletek

Helyi adó rendeletek

Képviselő-testület ülései

Soós Imre Kulturális Központ

Rábakecöli könyvtári katalógus

2018. évi szolgáltatási díjak

Készülékárlista flottatagoknak (dolgozói és flotta számlás előfizetés)

Eseménynaptár

Álláslehetőségek

Pályázatok

Hírlevél


Pályázati közlemények


IDŐJÁRÁS

A Kapuvár-Beledi Kistérség települései:

Babót   Beled   Cirák   Dénesfa   Edve   Gyóró   Himód   Hövej   Kapuvár   Kisfalud   Mihályi   Osli   Szárföld   Vadosfa   Vásárosfalu   Veszkény   Vitnyéd  

Rábakecöl
ÖNKORMÁNYZATA
2021. január 22. 19:39 Ma Vince, Artúr napja van.
Kezdőlapnak | Linkküldés | Kedvencek közé | Oldaltérkép

Hírek

A helyi eseményekről készített tudósítások leadhatóak a polgarmester@rabakecol.hu címen.

A kis település nem feltétlenül jelent alacsony színvonalú iskolai képzést   A nyugdíjasok színes hétköznapjai   Ismerjék meg az óvodások a népi játékokat   A Bábi néni kincsesháza az alkotás és a közösségépítés példája   "Nem szabad feladni, ha félek is, előremegyek"   "Ha nagyanyáink játékai beszélni tudnának..."   Összefogott a település   Fél évszázad a rábakecöli csapatért   Közösségi térré alakítják az egykori iskolát Rábakecölön   A lakosság is csinosítja Rábakecölt   Megújult a Rába-híd Rábakecölnél   1Turisztikai fejlesztések   Megyei elismerések államalapítónk ünnepén   100 éve született Soós Imre   Egyosztálynyival kevesebb diák   Erősödik Rábakecöl megtartóereje   Sikert aratott az egészségnap   Véget ért a 2009/2010-es megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság   48 milliót nyert Rábakecöl közösségi központra   Kistérségi tűzoltóverseny Vitnyéden 23 csapattal   Közösségi busszal gyarapodunk   Csődbe vitték az iskolákat   Made in Hungária Kecölben   Naptárba festi a megye templomait   Kovács Gergő döntött - kritika   Bajnok lett és feljebb lépett a Rábakecöl   Három éve - Kinőtték Bábi néni kincsesházát   Díjazzák is a helyiek összefogását   Kézművestábor a kincsesházban   Made in Hungária a falunapon   Európai színvonalú mellékutak Győr-Moson-Sopronban   Falunap 2009   Központi Háziorvosi Ügyelet   Alapítványként támogatnák a diákokat   `Szülők´ az iskola ellen?   Négy Győr–Sopron megyei útszakasz felújítása kezdődik meg uniós forrásból   Négyszázezer forint a letelepülőknek   A falu kezében van az alsó tagozat jövője   Falukarácsony   Több fogyott munkásruhából   A falvak mind világhálóra vágynak   Kétmillió forint a civil szerveződésekre   Húszmilliós hiányból tízmilliós többlet   Mesterségek Napjai Rábakecöl kincsesházában   Családmesék: Varga és Varga együtt irányít    Észak és Dél tűzoltóverseny   Az iskolával nyertek, a beköltözőkkel nem   Rábakecöl duplájára emelte a letelepedési segélyt   Ötven- helyett tizenötmillióból   Az életet meg kell becsülni...   Hiányból többlet lett   Ünnepváró mívestalálkozó   Huszonöt órás vetélkedő   Megtakarítás a költségvetésben   A japán vendég is fonta a kosarat   Maradnak a kisiskolák két településen   Adventi míves találkozó Rábakecölön   Rotary adomány a kincsesháznak
Hírek Archívum Keresés
A Beledi Egyesített Szociális Központ hírei
 
Szerző: Gálos Szabina (10.15. 21:12)
 

A Beledi Egyesített Szociális Központ híreiBalatoni kirándulás

 

A Beledi Egyesített Szociális Központ javára adománygyűjtést szervezett a beledi Nemes Pékség /SZANE-KO Kft./ ügyvezető igazgatója Kovács István. A kezdeményezés célja az volt, hogy intézményünk a befolyt összeget a Beledi Egyesített Szociális Központ működési területén élő, szociálisan rászoruló gyermekek Balatoni kirándulására használja fel.

A Nemes Pékség vásárlói által történt adományozásból és a SZANE-KO Kft. ügyvezetője által minden eladott zsemle után felajánlott 5.-Ft támogatásból összesen 403.000.-Ft gyűlt össze.

Intézményünk 32 fő gyermek egy napos, autóbuszos kirándulását szervezte meg, Sümeg, Balatonederics, Tihany, Balatonfüred úti céllal.

Rábakecöl településről 3 fő, Bágyogszovátról 6 fő, Szilsárkányból 7 fő, Beledből 9 fő, Dénesfáról 4 fő, Répceszemeréből 3 fő gyermek vett részt a kiránduláson.

Sümegen rövid látogatást tettek a vár környékén, majd a csoport tovább indult Balatonedericsre, ahol az Afrika Múzeumot tekintették meg, tárlatvezetéssel. A gyermekek csodálkozva nézték a trófeákat, kipreparált állatbundákat és a néprajzi kiállítást. A mesebeli Afrika hangulatát idéző Afrika Múzeum után a több hektáros területen elterülő mini szafari parkot járhatták körbe a gyermekek, ahol többek között, puputevéket, zebrákat, struccokat, antilopokat, bivalyokat, pónikat és még sok egyéb állatot csodálhattak meg. Kipróbálhatták a parkban felállított néhány maszáj kunyhót is, valamint egy mini dzsungelt járhattak be, melynek végéről a kilátótoronyból csodálhatták a balatoni tájat a Szigligeti-öböl irányába.

Délután Tihanyon át Balatonfüredre utaztak. A megérkezést követően a gyermekek a Tagore- sétány szökőkútjánál pancsolással töltöttek egy kis időt, majd sétahajózás következett a lapátkerekes Kalózhajón. A csoport a történelmi Kisfaludy Gőzhajóval - lapátkerekes gőzössel - hajózott, megtekintették a Tihanyi-félsziget és a Balaton nyugati öblének szépségét, a Balatonon közlekedő vízi járműveket. A hajó szalonjában bepillantást nyertek a gyerekek a kor hajózási szokásainak mindennapjaiba, ahol életre kelt a reformkor világa.

A hazaindulás előtt a napot közkívánatra, a gyermekek nagy örömére a veszprémi McDonald’s-ban zárták.

A gyermekek a nap folyamán az adományból befolyt összegből teljes, bőséges ellátásban részesültek, egy felejthetetlen, élményekkel, emlékekkel teli kiránduláson vehettek részt, nagyon jól érezték magukat. Köszönet az adományozónak a nagyszerű kezdeményezésért.


Tartós élelmiszer adomány

 

A Beledi Egyesített Szociális Központ több éve szerződéses kapcsolatban áll a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel. 2019. évben „Ételmentési akció” keretében első alkalommal április hónapban 3.565.428.-Ft értékben 2386,5 kg összsúlyú tartós élelmiszer támogatásban részesültünk /Flora tégelyes margarin, Uncle Ben’s előfőzött vegyes ízesítésű rizs, Kukorica konzerv/, mely támogatás intézményünk működési területén közel 1100 fő rászoruló részére került kiosztásra.

Második alkalommal augusztus hónapban jutottunk tartós élelmiszerhez 3.411.297.-Ft értékben, melynek súlya 2645 kg volt /Zöldborsó konzerv, Maggi sertés fűszerkeverék, Nissin Soba Thai jellegű szószos tészta, Rauch My Tea üdítőital, Always Radiant Flex Foam tisztasági betét/, a támogatás intézményünk működési területén 1150 fő rászoruló részére került kiosztásra.

A Beledi Egyesített Szociális Központ működési területéhez 30 település tartozik, a település vezetője dönti el, hogy igényli-e az élelmiszer támogatást. Rábakecöl község polgármestere mindkét alkalommal igényelte a támogatást, így a településen élő rászorulók részesültek a tartós élelmiszerből.

A Beled-Trans Fuvarozó és Szállítmányozó Kft. – ügyvezető Galambosi Imre- Rácz Zoltán egyéni vállalkozó közreműködésével ez év augusztusában a Magyar Élelmiszerbank Egyesület raktárából Budapestről a felajánlott élelmiszert intézményünk székhelyére, Beledre térítésmentesen, teljesen ingyen szállította el.

A Provertha Zrt. mindkét alkalommal –április és augusztus hónapban is- díjmentesen végezte a targoncás lerakodást.

Ezúton is köszönetünket fejezzük ki az önzetlen segítségükért.


Gálos Szabina

CsaládsegítőCikk látogatottság: 509
Nyomtatható verzió

 Ajánló

 
Eseménynaptár   Hírlevél   Álláslehetőségek   Támogatások   Ingatlanpiac   Pályázatok   Képtár/Filmtár  

 

Veszélyhelyzet hírei

EFOP-1.5.2-16-2017-00023

Pályázati felhívás lakásbérletre

Állatorvosi ügyeletek

Tájékoztatás edényazonosító matricákról

Adománygyüjtés

Önkormányzati pályázati hírek

Vöröskereszt tagdíjak

Útjaink védelmében

Tüzgyújtás szabályai 2021-töl

BESZK hírek

Bursa Hungarica támogatottak

Felhívás

Óvodai hírek

Jézus szíve oltár

Aranyat terem a föld

Minibölcsöde alapköletétel

Horgász Egyesület müködése

Humanitárius település

Ingyenes Wifi

Ügysegéd ügyfélfogadása felfüggesztve

Támogatott civil szervezetek

Pályázat átereszek felújítására

Elektronikus recept meghatalmazással

Tüzgyújtás szabályai - 2021-töl tilos

IPA bevallás határideje

Maszk használata kötelezö

Képi emlékek gyüjtése

Vállalkozásfejlesztö támogatás

Fúrt kutak engedélyezése

Szabadtéri tüzgyújtás

TAO támogatás a Rábakecöli SE-nek

Agrárhírek

ÖTE hírei

Kaszálások és ágazások

Új könyvek a könyvtárban

XIII. Lipi István Asztalitenisz Emléktorna

Karácsonyi szolgálatban

Ingyenes nyelvi tanfolyam

Tündérkert karácsonyfája

Öszbúcsúztató programok

Felhívás

Zöldterület karbantartásához szükséges eszközök beszerzése

Óvoda konyha felújítása

Agrárhírek

Kommunális adó

TAO támogatás

Kézilabda mérközésen jártunk

Véradó ünnepség

Esztergomban táboroztunk

Cikluszáró röviden

Egészségnap 2019

Tündérkert játszótér

Példával jár elöl a településszépítésben

Járdák menti ágazás

Tájékoztató kéményseprésről
Játszótér

Vérvétel a helyi rendelöben

Nyári napközis tábor

Lakossági tájékoztató

Halloween party

50 éves osztálytalálkozó

Családi délután

Horgászkártya

Tökfesztiválon jártunk

Jubileumi ünnepség

Egészségnap

Ügyfélfogadási rend változása

Tudnivalók kéményseprésröl

TAO támogatás a Rábakecöli SE-nek

Humanitárius település lett Rábakecöl

Vállalkozásfejlesztö és Munkahelyteremtö támogatás

NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA

Újjáépül a jobbágyfalvi Tündér Ilona völgy

Online könyvtári katalógus

Bünmegelözési hírlevél

X. Lipi István Asztalitenisz Emléktorna

Szavalóverseny

Adventi rendezvények

Fiókgyógyszertár nyitva tartása

Tájékoztatás KCR-ről

Elhallgatott történelem

Elektronikai hulladék- és papírgyüjtés

Bírságolnak is, ha kell...

Hősi emlékmű felújítása

Nyárbúcsúztató

Ügysegéd ügyfélfogadási rendje

Használtkönyv börze

Változik a szelektív hulladékgyüjtés

Segítenek emlékezni a jövö nemzedéknek

A játszótér és a tündérkert története

Civil Bál

Középkori kalandozások Pápocon

Szakmai Nap Rábakecölben

Kecölben nem kémkedik a KGB

Videotár: Májusfaállítás

Szabadtéri tüzek megelőzése

VI. Kvíz Party

Járdák állagmegóvása

Közlemény

Mozgalmas ösz a Napsugárnál

Felhívás ebtartóknak

Az elmúlt hónap eseményeiből

VIII. Rába partiak partija

Cry Free tábor Rábakecölön

Tizedszer Rábakecölben

Mátyás szerelme is Rábakecölben élt

Szelektív hulladékgyűjtők...

Körzeti megbízott fogadóórája

Hatalmas harcsák...

Polgári védelmi gyakorlatot tartottak

Munka és szórakozás Jobbágyfalván

Mezőgazdasági tevékenységek...

Közlemény

Hulladéklerakás és tűzgyújtás


 Legfrissebb