Felhasználó:
Jelszó:


Dokumentumtár

Ügyfélfogadás

Elérhetőségek

Rendeletek

Helyi adó rendeletek

Képviselő-testület ülései

Soós Imre Kulturális Központ

Rábakecöli könyvtári katalógus

2018. évi szolgáltatási díjak

Készülékárlista flottatagoknak (dolgozói és flotta számlás előfizetés)

Eseménynaptár

Álláslehetőségek

Pályázatok

Hírlevél


Pályázati közlemények


IDŐJÁRÁS

A Kapuvár-Beledi Kistérség települései:

Babót   Beled   Cirák   Dénesfa   Edve   Gyóró   Himód   Hövej   Kapuvár   Kisfalud   Mihályi   Osli   Szárföld   Vadosfa   Vásárosfalu   Veszkény   Vitnyéd  

Rábakecöl
ÖNKORMÁNYZATA
2020. szeptember 21. 21:03 Ma Máté, Mirella napja van.
Kezdőlapnak | Linkküldés | Kedvencek közé | Oldaltérkép

Hírek

A helyi eseményekről készített tudósítások leadhatóak a polgarmester@rabakecol.hu címen.

A kis település nem feltétlenül jelent alacsony színvonalú iskolai képzést   A nyugdíjasok színes hétköznapjai   Ismerjék meg az óvodások a népi játékokat   A Bábi néni kincsesháza az alkotás és a közösségépítés példája   "Nem szabad feladni, ha félek is, előremegyek"   "Ha nagyanyáink játékai beszélni tudnának..."   Összefogott a település   Fél évszázad a rábakecöli csapatért   Közösségi térré alakítják az egykori iskolát Rábakecölön   A lakosság is csinosítja Rábakecölt   Megújult a Rába-híd Rábakecölnél   1Turisztikai fejlesztések   Megyei elismerések államalapítónk ünnepén   100 éve született Soós Imre   Egyosztálynyival kevesebb diák   Erősödik Rábakecöl megtartóereje   Sikert aratott az egészségnap   Véget ért a 2009/2010-es megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság   48 milliót nyert Rábakecöl közösségi központra   Kistérségi tűzoltóverseny Vitnyéden 23 csapattal   Közösségi busszal gyarapodunk   Csődbe vitték az iskolákat   Made in Hungária Kecölben   Naptárba festi a megye templomait   Kovács Gergő döntött - kritika   Bajnok lett és feljebb lépett a Rábakecöl   Három éve - Kinőtték Bábi néni kincsesházát   Díjazzák is a helyiek összefogását   Kézművestábor a kincsesházban   Made in Hungária a falunapon   Európai színvonalú mellékutak Győr-Moson-Sopronban   Falunap 2009   Központi Háziorvosi Ügyelet   Alapítványként támogatnák a diákokat   `Szülők´ az iskola ellen?   Négy Győr–Sopron megyei útszakasz felújítása kezdődik meg uniós forrásból   Négyszázezer forint a letelepülőknek   A falu kezében van az alsó tagozat jövője   Falukarácsony   Több fogyott munkásruhából   A falvak mind világhálóra vágynak   Kétmillió forint a civil szerveződésekre   Húszmilliós hiányból tízmilliós többlet   Mesterségek Napjai Rábakecöl kincsesházában   Családmesék: Varga és Varga együtt irányít    Észak és Dél tűzoltóverseny   Az iskolával nyertek, a beköltözőkkel nem   Rábakecöl duplájára emelte a letelepedési segélyt   Ötven- helyett tizenötmillióból   Az életet meg kell becsülni...   Hiányból többlet lett   Ünnepváró mívestalálkozó   Huszonöt órás vetélkedő   Megtakarítás a költségvetésben   A japán vendég is fonta a kosarat   Maradnak a kisiskolák két településen   Adventi míves találkozó Rábakecölön   Rotary adomány a kincsesháznak
Hírek Archívum Keresés
Önkormányzati pályázati hírek
 
Szerző: Tuba Erik (08.18. 01:28)
 

Pályázati hírek (2020. augusztus 28.)

 

Rábakecöl Község Önkormányzata a Magyar Falu Program keretében járda felújítására (Községháza-Vendéglő) 4.590.101 Ft, a Tündérkert eszközfejlesztésére pedig 3.243.129 Ft támogatást nyert el. Nyári diákmunka programban 132.826 Ft, a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzattól pedig a Rábakecöli Vadgesztenye Óvoda eszközfejlesztéséhez 50.000 Ft vissza nem térítendő támogatást kaptunk.


 

Pályázati hírek (2020. június 29.)

 

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és az Országos Tűzoltószövetség által kiírt pályázaton a Rábakecöl Községi Önkéntes Tűzoltó Egyesület 649.044 Ft támogatást nyert el.

Az MLSZ a TAO program keretében a 2020/2021-es évadra 1.156.093 Ft támogatásban részesítette a Rábakecöli Sportegyesületet.

Önkormányzatunk hosszabb időtartamú közfoglalkoztatás támogatására benyújtott kérelmén 3.293.669 Ft támogatást nyert el. 2020-ban eddig 10 pályázatot nyújtottunk be, jelenleg egy pályázati dokumentáció elkészítése van folyamatban. Korábban támogatást nyert projektjeink közül jelenleg nyolc megvalósítása zajlik, kettő még teljesítés előtt áll.

 

 

Pályázati hírek (2020. február 7.)

 

Elmúlt év zárásaként Önkormányzatunk beadott, elbírálás alatt lévő pályázatai közül kettőről született támogatói döntés. Önkormányzatok rendkívüli támogatásán 339.401,- Ft, a Magyar Falu Program keretében karbantartó eszközökre 4.624.698.- Ft támogatást nyertünk el.

 

 

Pályázati hírek (2019. november 22.)

 

A Magyar Falu Program keretében „Falu és tanyagondnoki szolgálat támogatása” tárgyban kisbusz beszerzésére 14.854.474 Ft, óvoda udvar fejlesztésére 2.510.155 Ft, temető eszközfejlesztésére pedig 2.318.575 Ft támogatást nyertünk el. „Eszközfejlesztés belterületi közterület karbantartására” kérelmünk tartaléklistára került. Közművelődési Érdekeltségnővelő Támogatásra benyújtott pályázatunkra elnyert 1.727.000 Ft-ból részleges fűtéskorszerűsítés valósulhat meg a SIKK-ben. Közösségformáló illetve vidéki attrakció rendezvények támogatására 149.999 Ft-ot kapunk.

 

 

Pályázati hírek/2019. október

 

Szociális tűzifa támogatásra benyújtott kérelmünk 842.010 Ft támogatásban részesült. Az óvodaépület korszerűsítésére és mini bölcsőde kialakítására készített pályázatunk 82.000.000 Ft támogatásban részesült.

2019-ben eddig 20 pályázatot adtunk be, melyből 10 támogatásban részesült. Nem nyert a köztéri wifi-re második alkalommal benyújtott kérelmünk, valamint a Jókai utca útburkolat felújítására készített pályázatunk.

Elbírálás alatt állnak munka- és erőgépünk bővítésére, 9 személyes buszra, temető ravatalozójának eszközfejlesztésére, óvodaudvari játszótérre, közművelődési érdekeltségnövelésre, köztéri wifi 3., sportparkra, és önkormányzatok rendkívüli támogatására benyújtott pályázataink.

 

 

Pályázati hírek/2019. augusztus

 

A Leader program keretében települési közösségi tér fejlesztésére 1.699.999 Ft támogatást nyertünk el, melyből a kemence környezete fejlődhet tovább.

Civil szervezeteink pályázatai is sikeresek. A Rábakecöli Sportegyesület a TAO programban 324.270 Ft, a NEA programban pedig 300.000 Ft támogatást nyert el. A Római Katolikus Egyházközség a Magyar Falu Program keretében a plébánia tetőfelújítására 4.754.099 Ft támogatást nyert el.

 

 

 

Pályázati hírek/2019. július

 

Leader program keretében benyújtott pályázatunkon 1.199.992 Ft támogatást nyertünk el gépbeszerzésre. A program keretében 1.579.700 Ft értékben fűnyíró kistraktor hótolólappal és motoros fűkasza kerül beszerzésre.

Soósné Vass Szilvia és Horváth Gyuláné által elkészített kérelemre teleülésünk második alkalommal nyerte el a Humanitárius Település címet.

Foglalkoztatási programok keretében benyújtott kérelmeinkre idén összesen 4.941.871 Ft támogatást nyertünk el.

A nemzeti és helyi identitástudat erősítése című pályázaton a Soós Imre Kulturális Központ nyílászáróinak cseréjére és működési támogatásra 17.796.299 Ft támogatást nyertünk el. Ezzel jövő év elején folytatódhat az épületeink gazdaságosabb üzemeltetését szolgáló energetikai felújítás.

A háziorvosi rendelő eszközfejlesztésére 2.986.686 Ft támogatást nyertünk el. A beruházás várhatóan ősszel megvalósul.

„Kecöli nyár” címmel pályázati támogatásból Napközis Erzsébet Tábor zajlik a héten a Soós Imre Kulturális Központban.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat 50.000 Ft támogatással járult hozzá az óvoda kerítésének felújításához.

Köztéri wifi hálózat kiépítésére másodszor benyújtott kérelmünk ismét elutasításra került.

Pályázatot nyújtottunk be a Jókai utca útburkolat felújítására, az óvoda fürdőszobájának felújítására, óvodakorszerűsítésre mini bölcsődei csoport kialakításával, és további három pályázat előkészítése van folyamatban.

Sajnos a pályázati beruházások bürokráciája és finanszírozási rendszere elmúlt hónapban oly mértékben leürítette bankszámlánkat, hogy már a működésképtelenség szele fenyegetett. Szerencsére időközben a „traktorpályázat” és a tornaterem felújítás pályázat minden ellenőrzésén megfeleltünk, így megtörténhetett a végelszámolás és a támogatás kiutalása. Folyamatban van a megindult konyhafelújítás támogatási előlegének lehívása, valamint most elnyert pályázataink előfinanszírozásúak.

 

 

Pályázati hírek/2019. jan.

 

Elmúlt év utolsó napjaiban rendkívüli önkormányzati támogatás keretében beadott kérelmünkre 842.859 Ft támogatást nyertünk el. Ezzel kétéves mérlegünk 50 beadott pályázat, melyből 39 összesen 125 millió Ft támogatásban részesült. Egy pályázatunk került tartaléklistára (80 MFt), négy esetében várjuk a döntést. Nem nyertek támogatást a Közművelődési Érdekeltségnövelő Támogatásra benyújtott kérelmeink, a közösségi infrastrukturális fejlesztésére, Jókai utca felújítására, valamint ingyenes köztéri wifi hálózat kiépítésére beadott pályázataink.

 

 

Pályázati hírek/2018.okt

 

Önkormányzatunk által a hazai hulladékgazdálkodással és szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos lakossági környezettudatos szemléletformálásra benyújtott pályázatunk 1.914.602 Ft támogatásban részesült. A projekt keretében programok, tanulmányutak és eszközbeszerzés valósulhat meg.

A Belügyminisztériumhoz szociális tűzifa támogatásra benyújtott kérelmünk pozitív elbírálásban részesült. Az elnyert 1.173.480 Ft támogatás mellé mintegy 300.000 Ft önerőt és szállítási költséget kell biztosítanunk.

A DJP pályázat keretében a Soós Imre Kulturális Központban nyár végén megtörtént az infrastruktúrális beruházás, melynek keretében többek közt beindult a beltéri és kültéri wifi szolgáltatás.

A Rábakecöli Sportegyesület 2018-ban TAO támogatás keretében 528.701 Ft, a Nemzeti Együttműködési Alapból pedig 320.000 Ft támogatásban részesült.

 


Önkormányzati pályázati hírek/2018.aug.

 

A Nyitott Kapu-vár TSZSZK és Rábakecöl Község Önkormányzata szervezésében megvalósuló „Kecöli nyár” Erzsébet táborhoz 540.000 Ft pályázati támogatást sikerült elnyerni.

Foglalkoztatási és diákmunkaprogramokhoz 2018-ban összesen 10 nyertes kérelmünk 7.075.360 Ft támogatásban részesült.

Az Óvoda az intézményvezető pályázatán nagykiszerelésű gyurmacsomagra 14.925 Ft támogatást nyert el a Gyurmavilág programban.

 Cikk látogatottság: 1773
Nyomtatható verzió

 Ajánló

 
Eseménynaptár   Hírlevél   Álláslehetőségek   Támogatások   Ingatlanpiac   Pályázatok   Képtár/Filmtár  

 

Veszélyhelyzet hírei

EFOP-1.5.2-16-2017-00023

Süteménysütés


Öszi faludíszítés


Humanitárius település


Ingyenes Wifi


Önkormányzati pályázati hírek

Ügysegéd ügyfélfogadása felfüggesztve

BESZK hírek

Támogatott civil szervezetek

Pályázat átereszek felújítására

Elektronikus recept meghatalmazással

Tüzgyújtás szabályai - 2021-töl tilos

IPA bevallás határideje

Maszk használata kötelezö

Képi emlékek gyüjtése


Tanévkezdési támogatás


Vállalkozásfejlesztö támogatás

Fúrt kutak engedélyezése

Szabadtéri tüzgyújtás

TAO támogatás a Rábakecöli SE-nek

Agrárhírek

ÖTE hírei

Vöröskereszt tagdíj

Keczöl Napok 2020

Kaszálások és ágazások

Új könyvek a könyvtárban

XIII. Lipi István Asztalitenisz Emléktorna

Óvodai hírek

Karácsonyi szolgálatban

Ingyenes nyelvi tanfolyam

Tündérkert karácsonyfája

Öszbúcsúztató programok

Felhívás

Zöldterület karbantartásához szükséges eszközök beszerzése

Óvoda konyha felújítása

Agrárhírek

Kommunális adó

TAO támogatás

Kézilabda mérközésen jártunk

Véradó ünnepség

Esztergomban táboroztunk

Cikluszáró röviden

Egészségnap 2019

Tündérkert játszótér

Példával jár elöl a településszépítésben

Járdák menti ágazás

Tájékoztató kéményseprésről
Játszótér

Vérvétel a helyi rendelöben

Nyári napközis tábor

Lakossági tájékoztató

Halloween party

50 éves osztálytalálkozó

Családi délután

Horgászkártya

Tökfesztiválon jártunk

Jubileumi ünnepség

Egészségnap

Ügyfélfogadási rend változása

Tudnivalók kéményseprésröl

TAO támogatás a Rábakecöli SE-nek

Humanitárius település lett Rábakecöl

Vállalkozásfejlesztö és Munkahelyteremtö támogatás

NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA

Újjáépül a jobbágyfalvi Tündér Ilona völgy

Online könyvtári katalógus

Bünmegelözési hírlevél

X. Lipi István Asztalitenisz Emléktorna

Szavalóverseny

Adventi rendezvények

Fiókgyógyszertár nyitva tartása

Tájékoztatás KCR-ről

Elhallgatott történelem

Elektronikai hulladék- és papírgyüjtés

Bírságolnak is, ha kell...

Hősi emlékmű felújítása

Nyárbúcsúztató

Ügysegéd ügyfélfogadási rendje

Használtkönyv börze

Változik a szelektív hulladékgyüjtés

Segítenek emlékezni a jövö nemzedéknek

A játszótér és a tündérkert története

Civil Bál

Középkori kalandozások Pápocon

Szakmai Nap Rábakecölben

Kecölben nem kémkedik a KGB

Videotár: Májusfaállítás

Szabadtéri tüzek megelőzése

VI. Kvíz Party

Járdák állagmegóvása

Közlemény

Mozgalmas ösz a Napsugárnál

Felhívás ebtartóknak

Az elmúlt hónap eseményeiből

VIII. Rába partiak partija

Cry Free tábor Rábakecölön

Tizedszer Rábakecölben

Mátyás szerelme is Rábakecölben élt

Szelektív hulladékgyűjtők...

Körzeti megbízott fogadóórája

Hatalmas harcsák...

Polgári védelmi gyakorlatot tartottak

Munka és szórakozás Jobbágyfalván

Mezőgazdasági tevékenységek...

Közlemény

Hulladéklerakás és tűzgyújtás


 Legfrissebb