Felhasználó:
Jelszó:


Dokumentumtár

Ügyfélfogadás

Elérhetőségek

Rendeletek

Helyi adó rendeletek

Képviselő-testület ülései

Soós Imre Kulturális Központ

Rábakecöli könyvtári katalógus

2018. évi szolgáltatási díjak

Készülékárlista flottatagoknak (dolgozói és flotta számlás előfizetés)

Eseménynaptár

Álláslehetőségek

Pályázatok

Hírlevél

Pályázati közlemények

Külterületi utak fenntartásához gépek beszerzése


IDŐJÁRÁS

A Kapuvár-Beledi Kistérség települései:

Babót   Beled   Cirák   Dénesfa   Edve   Gyóró   Himód   Hövej   Kapuvár   Kisfalud   Mihályi   Osli   Szárföld   Vadosfa   Vásárosfalu   Veszkény   Vitnyéd  

Rábakecöl
ÖNKORMÁNYZATA
2020. július 07. 17:38 Ma Apollónia napja van.
Kezdőlapnak | Linkküldés | Kedvencek közé | Oldaltérkép

Hírek

A helyi eseményekről készített tudósítások leadhatóak a polgarmester@rabakecol.hu címen.

A kis település nem feltétlenül jelent alacsony színvonalú iskolai képzést   A nyugdíjasok színes hétköznapjai   Ismerjék meg az óvodások a népi játékokat   A Bábi néni kincsesháza az alkotás és a közösségépítés példája   "Nem szabad feladni, ha félek is, előremegyek"   "Ha nagyanyáink játékai beszélni tudnának..."   Összefogott a település   Fél évszázad a rábakecöli csapatért   Közösségi térré alakítják az egykori iskolát Rábakecölön   A lakosság is csinosítja Rábakecölt   Megújult a Rába-híd Rábakecölnél   1Turisztikai fejlesztések   Megyei elismerések államalapítónk ünnepén   100 éve született Soós Imre   Egyosztálynyival kevesebb diák   Erősödik Rábakecöl megtartóereje   Sikert aratott az egészségnap   Véget ért a 2009/2010-es megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság   48 milliót nyert Rábakecöl közösségi központra   Kistérségi tűzoltóverseny Vitnyéden 23 csapattal   Közösségi busszal gyarapodunk   Csődbe vitték az iskolákat   Made in Hungária Kecölben   Naptárba festi a megye templomait   Kovács Gergő döntött - kritika   Bajnok lett és feljebb lépett a Rábakecöl   Három éve - Kinőtték Bábi néni kincsesházát   Díjazzák is a helyiek összefogását   Kézművestábor a kincsesházban   Made in Hungária a falunapon   Európai színvonalú mellékutak Győr-Moson-Sopronban   Falunap 2009   Központi Háziorvosi Ügyelet   Alapítványként támogatnák a diákokat   `Szülők´ az iskola ellen?   Négy Győr–Sopron megyei útszakasz felújítása kezdődik meg uniós forrásból   Négyszázezer forint a letelepülőknek   A falu kezében van az alsó tagozat jövője   Falukarácsony   Több fogyott munkásruhából   A falvak mind világhálóra vágynak   Kétmillió forint a civil szerveződésekre   Húszmilliós hiányból tízmilliós többlet   Mesterségek Napjai Rábakecöl kincsesházában   Családmesék: Varga és Varga együtt irányít    Észak és Dél tűzoltóverseny   Az iskolával nyertek, a beköltözőkkel nem   Rábakecöl duplájára emelte a letelepedési segélyt   Ötven- helyett tizenötmillióból   Az életet meg kell becsülni...   Hiányból többlet lett   Ünnepváró mívestalálkozó   Huszonöt órás vetélkedő   Megtakarítás a költségvetésben   A japán vendég is fonta a kosarat   Maradnak a kisiskolák két településen   Adventi míves találkozó Rábakecölön   Rotary adomány a kincsesháznak
Hírek Archívum Keresés
Önkormányzati pályázati hírek
 
Szerző: Tuba Erik (08.18. 01:28)
 

Pályázati hírek (2020. február 7.)


Elmúlt év zárásaként Önkormányzatunk beadott, elbírálás alatt lévő pályázatai közül kettőről született támogatói döntés. Önkormányzatok rendkívüli támogatásán 339.401,- Ft, a Magyar Falu Program keretében karbantartó eszközökre 4.624.698.- Ft támogatást nyertünk el.Pályázati hírek (2019. november 22.)


A Magyar Falu Program keretében „Falu és tanyagondnoki szolgálat támogatása” tárgyban kisbusz beszerzésére 14.854.474 Ft, óvoda udvar fejlesztésére 2.510.155 Ft, temető eszközfejlesztésére pedig 2.318.575 Ft támogatást nyertünk el. „Eszközfejlesztés belterületi közterület karbantartására” kérelmünk tartaléklistára került. Közművelődési Érdekeltségnővelő Támogatásra benyújtott pályázatunkra elnyert 1.727.000 Ft-ból részleges fűtéskorszerűsítés valósulhat meg a SIKK-ben. Közösségformáló illetve vidéki attrakció rendezvények támogatására 149.999 Ft-ot kapunk.Pályázati hírek (2019. október 11.)


Szociális tűzifa támogatásra benyújtott kérelmünk 842.010 Ft támogatásban részesült. Az óvodaépület korszerűsítésére és mini bölcsőde kialakítására készített pályázatunk 82.000.000 Ft támogatásban részesült.

2019-ben eddig 20 pályázatot adtunk be, melyből 10 támogatásban részesült. Nem nyert a köztéri wifi-re második alkalommal benyújtott kérelmünk, valamint a Jókai utca útburkolat felújítására készített pályázatunk.

Elbírálás alatt állnak munka- és erőgépünk bővítésére, 9 személyes buszra, temető ravatalozójának eszközfejlesztésére, óvodaudvari játszótérre, közművelődési érdekeltségnövelésre, köztéri wifi 3., sportparkra, és önkormányzatok rendkívüli támogatására benyújtott pályázataink.Pályázati hírek (2019. augusztus 26.)


A Leader program keretében települési közösségi tér fejlesztésére 1.699.999 Ft támogatást nyertünk el, melyből a kemence környezete fejlődhet tovább.

Civil szervezeteink pályázatai is sikeresek. A Rábakecöli Sportegyesület a TAO programban 324.270 Ft, a NEA programban pedig 300.000 Ft támogatást nyert el. A Római Katolikus Egyházközség a Magyar Falu Program keretében a plébánia tetőfelújítására 4.754..099 Ft támogatást nyert el.Pályázati hírek (2019. július 25.)


Leader program keretében benyújtott pályázatunkon 1.199.992 Ft támogatást nyertünk el gépbeszerzésre. A program keretében 1.579.700 Ft értékben fűnyíró kistraktor hótolólappal és motoros fűkasza kerül beszerzésre.

Soósné Vass Szilvia és Horváth Gyuláné által elkészített kérelemre teleülésünk második alkalommal nyerte el a Humanitárius Település címet.

Foglalkoztatási programok keretében benyújtott kérelmeinkre idén összesen 4.941.871 Ft támogatást nyertünk el.

A nemzeti és helyi identitástudat erősítése című pályázaton a Soós Imre Kulturális Központ nyílászáróinak cseréjére és működési támogatásra 17.796.299 Ft támogatást nyertünk el. Ezzel jövő év elején folytatódhat az épületeink gazdaságosabb üzemeltetését szolgáló energetikai felújítás.

A háziorvosi rendelő eszközfejlesztésére 2.986.686 Ft támogatást nyertünk el. A beruházás várhatóan ősszel megvalósul.

„Kecöli nyár” címmel pályázati támogatásból Napközis Erzsébet Tábor zajlik a héten a Soós Imre Kulturális Központban.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat 50.000 Ft támogatással járult hozzá az óvoda kerítésének felújításához.

Köztéri wifi hálózat kiépítésére másodszor benyújtott kérelmünk ismét elutasításra került.

Pályázatot nyújtottunk be a Jókai utca útburkolat felújítására, az óvoda fürdőszobájának felújítására, óvodakorszerűsítésre mini bölcsődei csoport kialakításával, és további három pályázat előkészítése van folyamatban.

Sajnos a pályázati beruházások bürokráciája és finanszírozási rendszere elmúlt hónapban oly mértékben leürítette bankszámlánkat, hogy már a működésképtelenség szele fenyegetett. Szerencsére időközben a „traktorpályázat” és a tornaterem felújítás pályázat minden ellenőrzésén megfeleltünk, így megtörténhetett a végelszámolás és a támogatás kiutalása. Folyamatban van a megindult konyhafelújítás támogatási előlegének lehívása, valamint most elnyert pályázataink előfinanszírozásúak.Pályázati hírek (2019. január 25.)


Elmúlt év utolsó napjaiban rendkívüli önkormányzati támogatás keretében beadott kérelmünkre 842.859 Ft támogatást nyertünk el. Ezzel kétéves mérlegünk 50 beadott pályázat, melyből 39 összesen 125 millió Ft támogatásban részesült. Egy pályázatunk került tartaléklistára (80 MFt), négy esetében várjuk a döntést. Nem nyertek támogatást a Közművelődési Érdekeltségnövelő Támogatásra benyújtott kérelmeink, a közösségi infrastrukturális fejlesztésére, Jókai utca felújítására, valamint ingyenes köztéri wifi hálózat kiépítésére beadott pályázataink.Pályázati hírek (2018. október 30.)


Önkormányzatunk által a hazai hulladékgazdálkodással és szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos lakossági környezettudatos szemléletformálásra benyújtott pályázatunk 1.914.602 Ft támogatásban részesült. A projekt keretében programok, tanulmányutak és eszközbeszerzés valósulhat meg.

A Belügyminisztériumhoz szociális tűzifa támogatásra benyújtott kérelmünk pozitív elbírálásban részesült. Az elnyert 1.173.480 Ft támogatás mellé mintegy 300.000 Ft önerőt és szállítási költséget kell biztosítanunk.

A DJP pályázat keretében a Soós Imre Kulturális Központban nyár végén megtörtént az infrastruktúrális beruházás, melynek keretében többek közt beindult a kültéri wifi szolgáltatás.

A Rábakecöli Vadgesztenye Óvoda közösségfejlesztésére Önkormányzatunk 50.000 Ft támogatásban részesült a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzattól.

A Rábakecöli Sportegyesület 2018-ban TAO támogatás keretében 528.701 Ft, a Nemzeti Együttműködési Alapból pedig 320.000 Ft támogatásban részesült.


Önkormányzati pályázati hírek (2018. augusztus 29.)

 A Nyitott Kapu-vár TSZSZK és Rábakecöl Község Önkormányzata szervezésében megvalósuló „Kecöli nyár” Erzsébet táborhoz 540.000 Ft pályázati támogatást sikerült elnyerni.

Foglalkoztatási és diákmunkaprogramokhoz 2018-ban összesen 10 nyertes kérelmünk 7.075.360 Ft támogatásban részesült.

Az Óvoda az intézményvezető pályázatán nagykiszerelésű gyurmacsomagra 14.925 Ft támogatást nyert el a Gyurmavilág programban.


Önkormányzati pályázati hírek (2018. július 26.)

A 2017-ben beadott pályázataink közül az elmúlt hetekben Rábakecöl, Edve és Vásárosfalu által konzorciumban elkészített „A helyi közösség fejlesztése Rábakecöl, Edve és Vásárosfalu községekben” című kérelmünk 35,4 millió Ft támogatásban részesült. A projekt keretében 2019-2021 időszakban valósulhatnak meg programok településünkön.

A vidéki térségek kismértékű infrastruktúrájának és alapvető szolgáltatásainak fejlesztése tárgyú pályázati kérelmünkön 10.532.459,- Ft támogatást nyertünk el településünk egyetlen melegkonyhájának felújítására. A beruházás 2019 nyarán valósul meg.

2017-ben benyújtott 25 kérelmünkből 20 részesült támogatásban, kettő került elutasításra, egy tartaléklistán és három elbírálásra vár.

2018-ban eddig már 20 támogatási kérelmet nyújtottunk be, melyből 12 támogatásban részesült, a többi elbírálásra vár.


Pályázati hírek (2018. április 20.)

Rábakecöl, Edve és Vásárosfalu által konzorciumban 2017. január 6. napján Külterületi helyi közutak fejlesztése, önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavításához, karbantartásához szükséges erő- és munkagépek beszerzése címmel beadott pályázata 11.788.915 Ft támogatásban részesült. A beruházás keretében 13.098.795 Ft értékben egy traktor, valamint hozzá tartozó hótolólap, fűkasza és ágaprító kerül beszerzése.

Az MLSZ által sportegyesületek és önkormányzatok számára meghirdetett defibrillátor eszközbeszerzési pályázatára benyújtott kérelmünkre 10% önerő vállalása mellett 412.750,- Ft értékben valósul meg egészségfejlesztési beruházás Rábakecölben.

Jelenleg összesen 23 önkormányzati pályázat van folyamatban. Ebből tíz nyertes pályázat lebonyolítása zajlik, kettő teljesített még beszámolás alatt áll, nyolc benyújtott elbírálására várunk, valamint három beadásán dolgozunk.


Pályázati hírek (2018.február 28.)

Önkormányzatunk által a Digitális Jólét Program Pontok fejlesztése tárgyában benyújtott pályázatunk pozitív elbírálásban részesült. A pályázat keretében közösségi Internet hozzáférési pontok infrastruktúrájának fejlesztésére kerül sor, valamint informatikai eszközökkel bővülünk. A beruházáshoz nem kell önerőt biztosítani.

A BM által Önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatására kiírt pályázatán a tornaterem belső felújítására – az energetikai és külső felújításon felül – 18.615.617 Ft támogatást nyertünk el. A támogatás intenzitása 85%.

Lakosság részéről felmerült kérdés: Miért kell a tornatermet felújítani?

A település használatban lévő ingatlanvagyon közül a tornaterem van a legrosszabb műszaki állapotban (pl. ami szemmel nem látható: az elöregedett elektromos hálózaton gyakoriak a zárlatok). Közel négy évtizede épült, és folyamatosan, jelenleg szezonban heti 6-7 napon használt. Ugyanakkor ez az épület az, amelyen megépítése óta nem történt felújítás. Így talán a „miért kell felújítani” kérdés helyesebb lenne úgy, hogy „Mi legyen a sorsa?” vagy „Hagyjuk meg az enyészetnek?” Másik szempont, hogy az éppen adott pályázati lehetőségeket meg kell ragadni, mivel saját erőből sosem lesz képes a település ilyen fejlesztésre.


Pályázati hírek (2017. december 22.)


A Rábakecöli Római Katolikus Egyházközség, a Rábakecöl Jövőjéért Alapítvány, valamint  Rábaköz Ifjúságáért Egyesület „A társadalmi kohézió erősítése az egyházak és civil szervezetek közösségfejlesztő tevékenységének bővítésével” című felhívásra „Rábakecöl közössége” címmel benyújtott pályázat csaknem 50 millió Ft támogatást nyert el. A projekt keretében 24 hónapon át valósítanak meg a nyertes civilszervezetek programokat, rendezvényeket, csoportos foglalkozásokat.

A Rábakecöli Sportegyesület a Nemzeti Együttműködési Alapból, civil szervezetek működési célú támogatására 260 000 Ft támogatást nyert el a 2017. évre.

A Belügyminisztériumhoz önkormányzatok rendkívüli támogatása című felhívásra benyújtott pályázatunk 1 310 137 Ft támogatásban részesült.

A ,,Humán szolgáltatások fejlesztése" című pályázat keretében Beled gesztorságával Répcelak, Mihályi, Kisfalud és Rábakecöl önkormányzatai 250 millió forint pályázati támogatást nyertek el. A projekt keretében helyi fejlesztő programok, rendezvények, kisebb beruházások valósulhatnak meg. Rábakecöl közel 22 millió forint támogatásban részesül.


Pályázati hírek (2017. november 22.)

A tornaterem külső felújítására és energetikai fejlesztésére 29.123.524,- Ft támogatást nyertünk el a Vidékfejlesztési Program keretén belül.

A Rábakecöli Vadgesztenye Egységes Óvoda-Bölcsőde udvari tároló beszerzésére 50.000,- Ft támogatást nyert el a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzatnál.

A Rábakecöli Sportegyesület TAO pályázatán 1.008.106 Ft támogatást nyert el.


Pályázati mérleg (2017. október)

Önkormányzatunk 2017-ben tizenkilenc pályázati kérelmet nyújtott be önállóan, hármat konzorciumban más településekkel, és kettő regionális szintűben voltunk érdekeltek. Elmúlt évből egy áthúzódó fejlesztési pályázatunk van folyamatban, így összesen 25 kérelemmel mintegy negyed milliárd Ft támogatási igényt nyújtottunk be.

Eddig 15 kérelmet bíráltak el, melyből 12 támogatásban részesült, hármat pedig elutasítottak (számítógép beszerzés, közművelődési érdekeltségnövelés, tornaterem belső felújítása).

Tíz önálló pályázatunkon összesen 35,4 millió Ft támogatást nyertünk el. Ebből fejlesztésre 27.829.381 Ft-ot, működési célra 7.540.548 Ft-ot (nyári táborra 700 eFt, szociális tűzifára 996 eFt, foglalkoztatásra és diákmunkára 5.845 eFt).

Regionális szinten megvalósuló programok keretében a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér pályázatán, az NKA Közművelődés Kollégiumától elnyert támogatásból, a Hangraforgó együttes Só vagy az én kenyeremben című műsorát 13 településen – köztük Rábakecöl – adták elő. A Szám-Pont Kft. szervezésében, a GINOP-6.1.2 "Digitális szakadék csökkentése" projekt keretében 2017. október 17.-én idén már másodszor indult IT képzés a Soós Imre Kulturális Központban.


További kapcsolódó cikkek:

TAO támogatás a Rábakecöli Sportegyesületnek (2018/2019)

Humanitárius település lett Rábakecöl

Tornaterem külsö felújítása és energetikai fejlesztése

Pályázati mérleg

TAO támogatás a Rábakecöli Sportegyesületnek (2017/2018)

II. Erzsébet tábor a rábakecöli SIKK-ben

Két csoportban indul az ingyenes informatikai képzés

Elhallgatott történelemCikk látogatottság: 1584
Nyomtatható verzió

 Ajánló

 
Eseménynaptár   Hírlevél   Álláslehetőségek   Támogatások   Ingatlanpiac   Pályázatok   Képtár/Filmtár  

 

Veszélyhelyzet hírei

EFOP-1.5.2-16-2017-00023

 Mini bölcsöde kialakítása a Rábakecöli Vadgesztenye Óvodában


Tájékoztató közlemény: Eszközbeszerzés

Pályázati felhívás civil szervezeteknek

Vállalkozásfejlesztö támogatás

Fúrt kutak engedélyezése

Szabadtéri tüzgyújtás

Aratási tájékoztató

Álláshirdetés: pénzügyi előadó

TAO támogatás a Rábakecöli SE-nek

Család,- és Gyermekjóléti Szolgálat ügyfélfogadása

Vágányzári menetrend

Tüzgyújtási tilalom

Agrárhírek

ÖTE hírei

Vöröskereszt tagdíj

Keczöl Napok 2020

Kaszálások és ágazások

Új könyvek a könyvtárban

BESZK hírek

XIII. Lipi István Asztalitenisz Emléktorna

Óvodai hírek

Önkormányzati pályázati hírek

Karácsonyi szolgálatban

Ingyenes nyelvi tanfolyam

Tündérkert karácsonyfája

Öszbúcsúztató programok

Felhívás

Zöldterület karbantartásához szükséges eszközök beszerzése

Óvoda konyha felújítása

Agrárhírek

Kommunális adó

TAO támogatás

Kézilabda mérközésen jártunk

Véradó ünnepség

Esztergomban táboroztunk

Cikluszáró röviden

Egészségnap 2019

Tündérkert játszótér

Példával jár elöl a településszépítésben

Járdák menti ágazás

Tájékoztató kéményseprésről
Játszótér

Vérvétel a helyi rendelöben

Nyári napközis tábor

Lakossági tájékoztató

Halloween party

50 éves osztálytalálkozó

Családi délután

Horgászkártya

Tökfesztiválon jártunk

Jubileumi ünnepség

Egészségnap

Ügyfélfogadási rend változása

Tudnivalók kéményseprésröl

TAO támogatás a Rábakecöli SE-nek

Humanitárius település lett Rábakecöl

Vállalkozásfejlesztö és Munkahelyteremtö támogatás

NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA

Újjáépül a jobbágyfalvi Tündér Ilona völgy

Online könyvtári katalógus

Bünmegelözési hírlevél

X. Lipi István Asztalitenisz Emléktorna

Szavalóverseny

Adventi rendezvények

Fiókgyógyszertár nyitva tartása

Tájékoztatás KCR-ről

Elhallgatott történelem

Elektronikai hulladék- és papírgyüjtés

Bírságolnak is, ha kell...

Hősi emlékmű felújítása

Nyárbúcsúztató

Ügysegéd ügyfélfogadási rendje

Használtkönyv börze

Változik a szelektív hulladékgyüjtés

Segítenek emlékezni a jövö nemzedéknek

A játszótér és a tündérkert története

Civil Bál

Középkori kalandozások Pápocon

Szakmai Nap Rábakecölben

Kecölben nem kémkedik a KGB

Videotár: Májusfaállítás

Szabadtéri tüzek megelőzése

VI. Kvíz Party

Járdák állagmegóvása

Közlemény

Mozgalmas ösz a Napsugárnál

Felhívás ebtartóknak

Az elmúlt hónap eseményeiből

VIII. Rába partiak partija

Cry Free tábor Rábakecölön

Tizedszer Rábakecölben

Mátyás szerelme is Rábakecölben élt

Szelektív hulladékgyűjtők...

Körzeti megbízott fogadóórája

Hatalmas harcsák...

Polgári védelmi gyakorlatot tartottak

Munka és szórakozás Jobbágyfalván

Mezőgazdasági tevékenységek...

Közlemény

Hulladéklerakás és tűzgyújtás


 Legfrissebb