Felhasználó:
Jelszó:


Dokumentumtár

Ügyfélfogadás

Elérhetőségek

Rendeletek

Helyi adó rendeletek

Képviselő-testület ülései

Soós Imre Kulturális Központ

Rábakecöli könyvtári katalógus

2018. évi szolgáltatási díjak

Készülékárlista flottatagoknak (dolgozói és flotta számlás előfizetés)


Eseménynaptár

Ingatlanpiac

Álláslehetőségek

Pályázatok

Hírlevél

Pályázati közlemények

Külterületi utak fenntartásához gépek beszerzése


IDŐJÁRÁS

A Kapuvár-Beledi Kistérség települései:

Babót   Beled   Cirák   Dénesfa   Edve   Gyóró   Himód   Hövej   Kapuvár   Kisfalud   Mihályi   Osli   Szárföld   Vadosfa   Vásárosfalu   Veszkény   Vitnyéd  

Rábakecöl
ÖNKORMÁNYZATA
2019. szeptember 24. 10:49 Ma Gellért, Mercédesz napja van.
Kezdőlapnak | Linkküldés | Kedvencek közé | Oldaltérkép

Hírek

A helyi eseményekről készített tudósítások leadhatóak a polgarmester@rabakecol.hu címen.

A kis település nem feltétlenül jelent alacsony színvonalú iskolai képzést   A nyugdíjasok színes hétköznapjai   Ismerjék meg az óvodások a népi játékokat   A Bábi néni kincsesháza az alkotás és a közösségépítés példája   "Nem szabad feladni, ha félek is, előremegyek"   "Ha nagyanyáink játékai beszélni tudnának..."   Összefogott a település   Fél évszázad a rábakecöli csapatért   Közösségi térré alakítják az egykori iskolát Rábakecölön   A lakosság is csinosítja Rábakecölt   Megújult a Rába-híd Rábakecölnél   1Turisztikai fejlesztések   Megyei elismerések államalapítónk ünnepén   100 éve született Soós Imre   Egyosztálynyival kevesebb diák   Erősödik Rábakecöl megtartóereje   Sikert aratott az egészségnap   Véget ért a 2009/2010-es megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság   48 milliót nyert Rábakecöl közösségi központra   Kistérségi tűzoltóverseny Vitnyéden 23 csapattal   Közösségi busszal gyarapodunk   Csődbe vitték az iskolákat   Made in Hungária Kecölben   Naptárba festi a megye templomait   Kovács Gergő döntött - kritika   Bajnok lett és feljebb lépett a Rábakecöl   Három éve - Kinőtték Bábi néni kincsesházát   Díjazzák is a helyiek összefogását   Kézművestábor a kincsesházban   Made in Hungária a falunapon   Európai színvonalú mellékutak Győr-Moson-Sopronban   Falunap 2009   Központi Háziorvosi Ügyelet   Alapítványként támogatnák a diákokat   `Szülők´ az iskola ellen?   Négy Győr–Sopron megyei útszakasz felújítása kezdődik meg uniós forrásból   Négyszázezer forint a letelepülőknek   A falu kezében van az alsó tagozat jövője   Falukarácsony   Több fogyott munkásruhából   A falvak mind világhálóra vágynak   Kétmillió forint a civil szerveződésekre   Húszmilliós hiányból tízmilliós többlet   Mesterségek Napjai Rábakecöl kincsesházában   Családmesék: Varga és Varga együtt irányít    Észak és Dél tűzoltóverseny   Az iskolával nyertek, a beköltözőkkel nem   Rábakecöl duplájára emelte a letelepedési segélyt   Ötven- helyett tizenötmillióból   Az életet meg kell becsülni...   Hiányból többlet lett   Ünnepváró mívestalálkozó   Huszonöt órás vetélkedő   Megtakarítás a költségvetésben   A japán vendég is fonta a kosarat   Maradnak a kisiskolák két településen   Adventi míves találkozó Rábakecölön   Rotary adomány a kincsesháznak
Hírek Archívum Keresés
Rekordot döntött a VII. Egészségnap
 
Szerző: Takács Kata, Soósné Vass Szilvia (10.01. 00:49)
 

2016. szeptember 10-én hetedik alkalommal került megrendezésre a rábakecöli Egészségnap a Soós Imre Kulturális Központban. Nagy örömünkre a rendezvény idén rekordot döntött, mivel (az egészségútlevél alapján) 247 fő vett részt, sőt már a szomszédos Vas megyéből is érkeztek vendégek. A szűréseket ingyenesen vehették igénybe az érdeklődők!

Első alkalommal volt lehetőség érszűkületszűrésre, melyet hatalmas érdeklődés övezett. Ismét volt hallás vizsgálat, vérnyomás, vércukor, koleszterin, testzsír mérés, ujjbegyből nyert vérmintából prosztataszűrés is. Az épület adta lehetőségeknek megfelelően, minden teremben volt valamiféle foglalkozás. A Rábabrill Optika zöldhályog szűrést és szemészeti tanácsadást végzett. Dr. Unger Erika a csornai Margit Kórház Tüdőgyógyász szakorvosa, pulmonológiai szakasszisztensei segítségével, immár hetedik alkalommal végzett allergia-, és légzésfunkciós vizsgálatot. Dr.Gurzó Lilla bőrgyógyásznál ismét egymásnak adták a kilincset az emberek, anyajegyeik és egyéb bőrgyógyászati problémáikra megoldást találva. Buncsi Éva a szájhigiéne fontosságára és gyakorlására hívta fel a figyelmet.

Négy kedves gyógymasszőr segítségével kéz-nyak és hát-masszáson felfrissülhettek és kikapcsolódhattak a vendégek. Homoki András okleveles masszőr gerinc-állapot felmérésén a szokásoknak megfelelően nagy volt az érdeklődés. A múlt stresszeinek feltárására és a stresszkezelésre adott hasznos tanácsokat Kovács Edit természetgyógyász. 16.00 órakor Dr. Tanay Dénesné szakgyógyszerész „Miért van szükség napjainkban táplálékkiegészítőkre?” címmel tartott előadást.

A gyerekeket egész délután játszóház várta, a Mozgáskotta elnevezésű játékos mozgásfejlesztésen 12 gyermek vett részt. A gyermekek részére előre meghirdetett rajzpályázatra 18 egészséges életmóddal kapcsolatos pályamű készült, melyek azóta is a  Kulturális Központ falait díszítik.

A program egész ideje alatt egészséges ételeket és italokat kóstolhattak a vendégek, az ízlésesen és kreatívan díszített asztal Homlok Márta keze munkáját dicséri. Kedvük szerint vásárolhattak Aloe Vera termékeket. A nap végén ismét volt tombolasorsolás rengeteg felajánlással, a főnyeremény egy vércukormérő készülék volt. A rendezvény Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő úr szavaival zárult. A magas részvételi arány azt mutatja, hogy falunkban és a környező településen élők fontosnak tartják egészségüket, ami mindenképp örvendetes számunkra!

EZÚTON IS SZERETNÉNK MEGKÖSZÖNNI A LAKOSSÁG AKTÍV RÉSZVÉTELÉT, A TÁMOGATÓK ANYAGI ÉS MINDENNEMŰ HOZZÁJÁRULÁSÁT, SEGÍTŐINK KITARTÓ, ÖNZETLEN MUNKÁJÁT!!!! NÉLKÜLÜK NEM VALÓSULHATOTT VOLNA MEG A MINDEN KOROSZTÁLYT MEGSZÓLÍTÓ, AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD KÜLÖNBÖZŐ FORMÁIT NÉPSZERŰSÍTŐ, DE EGYBEN KIKAPCSOLÓDÁST, SZÓRAKOZÁST NYÚJTÓ, TARTALMAS SZOMBAT DÉLUTÁN!

 

JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK!!!

 

Takács Kata és Soósné Vass Szilvia

Képek a facebook oldalunkon


Kapcsolódó anyag:Cikk látogatottság: 401
Nyomtatható verzió

 Ajánló

 
Eseménynaptár   Hírlevél   Álláslehetőségek   Támogatások   Ingatlanpiac   Pályázatok   Képtár/Filmtár  

 

Önkormányzati pályázati hírek

Tüzgyújtás szabályaiKonyhafelújítás

Kosárlabda bajnokság

Játszótér

Vérvétel a helyi rendelöben

Nyári napközis tábor

Lakossági tájékoztató

Halloween party

50 éves osztálytalálkozó

Családi délután

Horgászkártya

Tökfesztiválon jártunk

Jubileumi ünnepség

Egészségnap

Indul a ping-pong

Felhívás

Család- és gyermekjóléti szolgáltatások

Ügyfélfogadási rend változása

Tudnivalók kéményseprésröl

TAO támogatás a Rábakecöli SE-nek

Humanitárius település lett Rábakecöl

Vállalkozásfejlesztö és Munkahelyteremtö támogatásNÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA

Újjáépül a jobbágyfalvi Tündér Ilona völgy

3/2017 (IV.13.) rendelet

Online könyvtári katalógus

Bünmegelözési hírlevél

X. Lipi István Asztalitenisz Emléktorna

Szavalóverseny

Adventi rendezvények

Hirdetmény

Fiókgyógyszertár nyitva tartása

Tájékoztatás KCR-ről

Elhallgatott történelem

Elektronikai hulladék- és papírgyüjtés

Bírságolnak is, ha kell...

Hősi emlékmű felújítása

Nyárbúcsúztató

Ügysegéd ügyfélfogadási rendje

Használtkönyv börze

Változik a szelektív hulladékgyüjtés

Segítenek emlékezni a jövö nemzedéknek

A játszótér és a tündérkert története

Civil Bál

Középkori kalandozások Pápocon

Szakmai Nap Rábakecölben

Kecölben nem kémkedik a KGB

Videotár: Májusfaállítás

Hulladékgazdálkodási díj beszedésének változása

Szabadtéri tüzek megelőzése

VI. Kvíz Party

Járdák állagmegóvása

Közlemény

Mozgalmas ösz a Napsugárnál

Felhívás ebtartóknak

Az elmúlt hónap eseményeiből

VIII. Rába partiak partija

Cry Free tábor Rábakecölön

Tizedszer Rábakecölben

Mátyás szerelme is Rábakecölben élt

Szelektív hulladékgyűjtők...

Körzeti megbízott fogadóórája

Hatalmas harcsák...

Polgári védelmi gyakorlatot tartottak

Munka és szórakozás Jobbágyfalván

Mezőgazdasági tevékenységek...

Közlemény

Hulladéklerakás és tűzgyújtás


 Legfrissebb