Felhasználó:
Jelszó:


Dokumentumtár

Ügyfélfogadás

Elérhetőségek

Rendeletek

Helyi adó rendeletek

Képviselő-testület ülései

Soós Imre Kulturális Központ

Rábakecöli könyvtári katalógus

2018. évi szolgáltatási díjak

Készülékárlista flottatagoknak (dolgozói és flotta számlás előfizetés)

Eseménynaptár

Álláslehetőségek

Pályázatok

Hírlevél

Veszélyhelyzet Archívum


Pályázati közlemények


IDŐJÁRÁS

A Kapuvár-Beledi Kistérség települései:

Babót   Beled   Cirák   Dénesfa   Edve   Gyóró   Himód   Hövej   Kapuvár   Kisfalud   Mihályi   Osli   Szárföld   Vadosfa   Vásárosfalu   Veszkény   Vitnyéd  

Rábakecöl
ÖNKORMÁNYZATA
2024. május 18. 03:44 Ma Erik, Alexandra napja van.
Kezdőlapnak | Linkküldés | Kedvencek közé | Oldaltérkép

Hírek

A helyi eseményekről készített tudósítások leadhatóak a polgarmester@rabakecol.hu címen.

A kis település nem feltétlenül jelent alacsony színvonalú iskolai képzést   A nyugdíjasok színes hétköznapjai   Ismerjék meg az óvodások a népi játékokat   A Bábi néni kincsesháza az alkotás és a közösségépítés példája   "Nem szabad feladni, ha félek is, előremegyek"   "Ha nagyanyáink játékai beszélni tudnának..."   Összefogott a település   Fél évszázad a rábakecöli csapatért   Közösségi térré alakítják az egykori iskolát Rábakecölön   A lakosság is csinosítja Rábakecölt   Megújult a Rába-híd Rábakecölnél   1Turisztikai fejlesztések   Megyei elismerések államalapítónk ünnepén   100 éve született Soós Imre   Egyosztálynyival kevesebb diák   Erősödik Rábakecöl megtartóereje   Sikert aratott az egészségnap   Véget ért a 2009/2010-es megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság   48 milliót nyert Rábakecöl közösségi központra   Kistérségi tűzoltóverseny Vitnyéden 23 csapattal   Közösségi busszal gyarapodunk   Csődbe vitték az iskolákat   Made in Hungária Kecölben   Naptárba festi a megye templomait   Kovács Gergő döntött - kritika   Bajnok lett és feljebb lépett a Rábakecöl   Három éve - Kinőtték Bábi néni kincsesházát   Díjazzák is a helyiek összefogását   Kézművestábor a kincsesházban   Made in Hungária a falunapon   Európai színvonalú mellékutak Győr-Moson-Sopronban   Falunap 2009   Központi Háziorvosi Ügyelet   Alapítványként támogatnák a diákokat   `Szülők´ az iskola ellen?   Négy Győr–Sopron megyei útszakasz felújítása kezdődik meg uniós forrásból   Négyszázezer forint a letelepülőknek   A falu kezében van az alsó tagozat jövője   Falukarácsony   Több fogyott munkásruhából   A falvak mind világhálóra vágynak   Kétmillió forint a civil szerveződésekre   Húszmilliós hiányból tízmilliós többlet   Mesterségek Napjai Rábakecöl kincsesházában   Családmesék: Varga és Varga együtt irányít    Észak és Dél tűzoltóverseny   Az iskolával nyertek, a beköltözőkkel nem   Rábakecöl duplájára emelte a letelepedési segélyt   Ötven- helyett tizenötmillióból   Az életet meg kell becsülni...   Hiányból többlet lett   Ünnepváró mívestalálkozó   Huszonöt órás vetélkedő   Megtakarítás a költségvetésben   A japán vendég is fonta a kosarat   Maradnak a kisiskolák két településen   Adventi míves találkozó Rábakecölön   Rotary adomány a kincsesháznak
Hírek Archívum Keresés
Erdélyi körutazás
 
Szerző: (02.10. 17:04)
 

Erdélyi körutazás

(2014.június.23-28)

                

Rábakecöl Község Önkormányzata erdélyi körutazásra hív minden kedves érdeklődőt!

 

Indulás 2014. június 23. hétfő 4.30 Rábakecöl utazás Budapesten, Debrecenen át. Rövid pihenő Berettyóújfalunál, a határátlépés előtt. Ártánd-i határátlépés 13 óra körül, óraátállítás.

 

1. nap: Nagyvárad

Gyalogos-buszos városnézés Nagyváradon, Holdas templom, Körös part, Fő-tér, Nagyvásár-tér, Szigligeti színház… Utazás a Királyhágó mellékén át. Körösök vidéke, ahol a Körösök erednek. Rövid megállás felfrissülés, kávézási lehetőség. Csucsa Ady kedvenc tartózkodási helye. Este a szállás elfoglalása Kolozsvárott. Vacsora a szálláson, ahol a reggelit is elfogyasztjuk.

 

2. nap: Kolozsvár – Torda - Segesvár - Székelyudvarhely

A reggeli elfogyasztása után ismerkedés Kolozsvár városával. Fő-tér, Mátyás szobor, Mátyás szülőháza, Szamos-part…. Továbbutazás Torda irányába. Sóbánya, majd Segesvár, a szászok alapította város, Drakula szülővárosa. Gyaloglás a diáklépcsőn fel és le.  Templomtorony- Pogány Istenek várnak minket a toronyban megérkezésünk napján. Fehéregyháza a csata színhelye, Petőfi síremléke.  Érkezés 8.00 óra körül a szállásra.

 

3. nap: Csíksomlyó Madéfalva - Gyilkos-tó – Békás-szoros

Csíksomlyó. A keresztény világ egyik legnagyobb búcsújáró helye. Az itt látható Szűz Mária szobor a világon a legnagyobb, lábának megérintésével minden jóakaratú kívánságunk teljesülhet. Reggel rövid városnézés Csíkszeredán, Mikó vár, székely kapuk, Petőfi szobor, Taps tér, műjégpálya. Az utazás során a Gyergyói-medencén és a Pongrác tetőn (1256 m) haladunk át a Békás szorosig – gigantikus méretű sziklaszoros. Madéfalva, a madéfalvi veszedelem emlékoszlopa. Oltárkő. Buszos-gyalogos túra. Gyilkos-tó kb. 1 órás séta. Hazafele Gyergyószentmiklós városnézés.


4. nap: Brassó – Tusnádfürdő – Fogarasi havasok

Utazás az Olt völgyében. Tusnád fürdő, román ortodox és katolikus templom megtekintése. Csodálatos üdülőhely.  Ismerkedés Brassó nevezetességeivel Fekete templom…, csodálatos panoráma a környező Déli-Kárpátokra. Kirándulásunkat a fogarasi havasokban folytatjuk ahol Drakula várát is felkeressük. Késő este visszaérkezés a szállásra.

 

5. nap: Szent Anna - Gyimesfelsőbükk

Reggeli után indulás a Szt. Anna tóhoz, amely Délkelet-Európa egyetlen épségben megmaradt vulkáni krátertava, majd séta a Mohos-tőzeglápnál: a Mohos-tó évezredeken át egyre apadt, és lassan elmocsarasodott, igazi magashegyi felláppá változva. A következő állomásunk a gyimesek és az ezeréves határ. A nap délutánján a gyimesi csángóknál teszünk látogatást s egyben az egykori Magyarország legkeletibb pontján.

 

6. nap: Farkaslaka – Korond –  Marosvásárhely

Farkaslakán keresztül utazunk Korondra. Farkaslaka Tamási Áron síremléke – szőnyegvásárlási lehetőség. Korond az erdélyi Abda, fazekasipari város. Vásárlási lehetőséggel. Látogatás testvértelepülésünkön, Csíkfalván. Továbbutazás Marosvásárhelyre. Magyar Kultúra háza, Rózsák-tere… majd Kolozsvár, Nagyvárad irányába folyamatosan utazunk rövid pihenőkkel. Érkezés Nagyváradra. Határátlépés. Folyamatos hazautazás Rábakecölbe. Érkezés az éjszakai órákban.

 

Ellátás: 6 nap / 5 éjszaka félpanzió (az első nap vacsorájától az utolsó nap reggeliéig)

 

Szállás: 3-4*szálloda 2-3 ágyas zuhanyzós szobáiban Kolozsváron és Tusnádfürdőn.

 

Utazási feltételek: az utasoknak érvényes fényképes igazolvánnyal (útlevél vagy személyigazolvány) kell rendelkeznie

 

Részvételi díj: 66 000 Ft/fő (45 fős csoport esetén, jelentkezők számától függően változhat)

Egyágyas felár: 25.000 Ft/fő

 

Az ár tartalmazza az autóbusz költségeit, a szállást félpanzióval, a csoportkísérő idegenvezető díját, a parkolási és úthasználati díjakat.

 

Fakultatív programelemek: Nagyváradi Szt.László templom vezetéssel  w  Tordai sóbánya helyi vezetővel  w  Mohos láp helyi vezetővel  w  Gyimes  w  Mikó vár helyi idegenvezetővel  w  Marosvásárhelyi kultúrpalota  w  Brassó Fekete templom

 

A fakultatív (nem kötelező) programok teljes igénybevétele esetén a belépti díjak és helyi kísérők díjai: 40 Eur/fő (2013-as ár, ~12.000 Ft), melyet az utazás során szedünk össze.

 

Jelentkezéshez (utasbiztosításhoz) szükséges adatok: Utas neve, lakcíme, születési ideje, anyja neve, személyigazolvány vagy útlevél száma (amelyikkel utazik).

 

Jelentkezés és 45.000 Ft előleg befizetési határideje: folyamatos, amíg van szabad hely

Az előleg készpénzben és utalással is teljesíthető. Részletfizetés lehetséges. A fennmaradó 21.000 Ft díjat az utazás megkezdéséig kell befizetni.

 

Jelentkezhetnek vidéki ismerősök, barátok és rokonok is, de nagy érdeklődés esetén a rábakecöli lakosok – a jelentkezés sorrendjében – elsőbbséget élveznek.

 

Jelentkezni az erdely@rabakecol.hu e-mail címen, érdeklődni Horváth Dóránál (30/33-55-289) és Tuba Eriknél (30/660-18-60) lehet.

 

 

Az utazás szolgáltatója:

Gál-Busz Kft

www.galbusz.hu

Engedélyszám: U-001203Cikk látogatottság: 1676
Nyomtatható verzió

 Ajánló

 
Eseménynaptár   Hírlevél   Álláslehetőségek   Támogatások   Ingatlanpiac   Pályázatok   Képtár/Filmtár  

 

TOP-5.3.1-16-GM1-2017-00008

TOP-1.4.1-19-GM1-2019-00029

EFOP-1.5.2-16-2017-00023

Lomtalanítás

Rábakecöl HVB Határozatai

Vágányzári információ

Agrárhírek

1 % a helyi civileknek

Tájékoztató

Falulottó

HVI közlemény

Étkezési díjak és étkeztetési támogatás változása

Tüzoltóverseny

Csapdapark

A szabadtéri tüzgyújtás szabályai

Önkormányzati pályázati hírek

Felhívás

Fúrt kutak

KSH adatfelvétel

Fák visszanyesése

2024. év eleji tájékoztató a Horgász Egyesületi tagoknak

Naptár 2024

Útjaink védelmében

Közlemény - Rábakecöli SE

Közlemény - Vöröskereszt

Közlemény - Rábakecöl Jövöjéért

Tündérkerti ablaknyitogató csodái

Gondosóra

Egészségnap

Élménybeszámoló

HVI határozat

Kupakgyüjtö

Vöröskereszt tagdíjak

16. Nemzeti Vágta

Étkezési díjak és étkeztetési támogatás

Postai küldemények átvétele

BESZK hírek

Irány a határ! Kalandra fel!

Hajdú B. István és a rábakecöli meccs dilemmája

Új könyvek, online katalógus

100. születésnap

Kupakgyüjtö szív

Rábakecöli szarvasgombából készült a luxustorta

Indulóhely változás a györi autóbusz-állomáson

Csapdapark

TAO támogatás

Óvodai hírek

Használt elem- és fényforrásgyüjtök

Háziorvosi ügyeleti ellátás változása

Tájékoztató a helyi IPA devizában történö megfizetéséröl

Adventi ablaknyitogató játék - megfejtés

Európa Bajnokságon

Étkezési díjak és étkeztetési támogatás

Energia felhasználást csökkentö intézkedések

Vöröskereszt tagdíjak

Életmesék a rábakecöli Miklósmajorból

Használt sütöolaj gyüjtése

Pályázati felhívás busz értékesítésére

Képi emlékek gyüjtése

Veszélyhelyzet hírei

Óvodai hírek

Lipi István Asztalitenisz Emléktorna

Támogatott civil szervezetek

Egészségnap

Idösek Napja

Nyárbúcsúztató kemencézés

Autómentes nap nyereményjáték sorsolás

Családi délután

Tündérkerti szalonnasütö, bográcsozó

Temetöhasználat

Elindultak a közösségi események

Tájékoztató tüzvédelmi szabályokról

Illegális hulladéklerakás

Igényelhetö ellátási formák

Hibabejelentö telefonszámok

Tájékoztatás az adóügyeket érintö változásokról

Vérvétel

Sintér

Aranyat terem a föld

Minibölcsöde alapköletétel

Horgász Egyesület müködése

Humanitárius település

Ingyenes Wifi

Pályázat átereszek felújítására

Elektronikus recept meghatalmazással

Képi emlékek gyüjtése

Fúrt kutak engedélyezése

Szabadtéri tüzgyújtás

ÖTE hírei

Kaszálások és ágazások

XIII. Lipi István Asztalitenisz Emléktorna

Karácsonyi szolgálatban

Tündérkert karácsonyfája

Öszbúcsúztató programok

Zöldterület karbantartásához szükséges eszközök beszerzése

Óvoda konyha felújítása

Kommunális adó

Kézilabda mérközésen jártunk

Véradó ünnepség

Esztergomban táboroztunk

Cikluszáró röviden

Egészségnap 2019

Tündérkert játszótér

Példával jár elöl a településszépítésben

Járdák menti ágazásJátszótér

Nyári napközis tábor

Lakossági tájékoztató

50 éves osztálytalálkozó

Családi délután

Horgászkártya

Tökfesztiválon jártunk

Jubileumi ünnepség

Egészségnap

Ügyfélfogadási rend változása

Tudnivalók kéményseprésröl

Humanitárius település lett Rábakecöl

"Rábaközi kalandok" nyári napközis táborNÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA

Újjáépül a jobbágyfalvi Tündér Ilona völgy

Online könyvtári katalógus

X. Lipi István Asztalitenisz Emléktorna

Szavalóverseny

Adventi rendezvények

Fiókgyógyszertár nyitva tartása

Tájékoztatás KCR-ről

Elhallgatott történelem

Elektronikai hulladék- és papírgyüjtés

Bírságolnak is, ha kell...

Hősi emlékmű felújítása

Nyárbúcsúztató

Segítenek emlékezni a jövö nemzedéknek

A játszótér és a tündérkert története

Civil Bál

Középkori kalandozások Pápocon

Szakmai Nap Rábakecölben

Kecölben nem kémkedik a KGB

Videotár: Májusfaállítás

Szabadtéri tüzek megelőzése

VI. Kvíz Party

Járdák állagmegóvása

Közlemény

Mozgalmas ösz a Napsugárnál

Felhívás ebtartóknak

Az elmúlt hónap eseményeiből

VIII. Rába partiak partija

Cry Free tábor Rábakecölön

Tizedszer Rábakecölben

Mátyás szerelme is Rábakecölben élt

Szelektív hulladékgyűjtők...

Körzeti megbízott fogadóórája

Hatalmas harcsák...

Polgári védelmi gyakorlatot tartottak

Munka és szórakozás Jobbágyfalván

Mezőgazdasági tevékenységek...

Közlemény

Hulladéklerakás és tűzgyújtás


 Legfrissebb