Felhasználó:
Jelszó:


Dokumentumtár

Ügyfélfogadás

Elérhetőségek

Rendeletek

Helyi adó rendeletek

Képviselő-testület ülései

Soós Imre Kulturális Központ

Rábakecöli könyvtári katalógus

2018. évi szolgáltatási díjak

Készülékárlista flottatagoknak (dolgozói és flotta számlás előfizetés)

Eseménynaptár

Álláslehetőségek

Pályázatok

Hírlevél

Veszélyhelyzet Archívum


Pályázati közlemények


IDŐJÁRÁS

A Kapuvár-Beledi Kistérség települései:

Babót   Beled   Cirák   Dénesfa   Edve   Gyóró   Himód   Hövej   Kapuvár   Kisfalud   Mihályi   Osli   Szárföld   Vadosfa   Vásárosfalu   Veszkény   Vitnyéd  

Rábakecöl
ÖNKORMÁNYZATA
2024. május 18. 02:40 Ma Erik, Alexandra napja van.
Kezdőlapnak | Linkküldés | Kedvencek közé | Oldaltérkép

Hírek

A helyi eseményekről készített tudósítások leadhatóak a polgarmester@rabakecol.hu címen.

A kis település nem feltétlenül jelent alacsony színvonalú iskolai képzést   A nyugdíjasok színes hétköznapjai   Ismerjék meg az óvodások a népi játékokat   A Bábi néni kincsesháza az alkotás és a közösségépítés példája   "Nem szabad feladni, ha félek is, előremegyek"   "Ha nagyanyáink játékai beszélni tudnának..."   Összefogott a település   Fél évszázad a rábakecöli csapatért   Közösségi térré alakítják az egykori iskolát Rábakecölön   A lakosság is csinosítja Rábakecölt   Megújult a Rába-híd Rábakecölnél   1Turisztikai fejlesztések   Megyei elismerések államalapítónk ünnepén   100 éve született Soós Imre   Egyosztálynyival kevesebb diák   Erősödik Rábakecöl megtartóereje   Sikert aratott az egészségnap   Véget ért a 2009/2010-es megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság   48 milliót nyert Rábakecöl közösségi központra   Kistérségi tűzoltóverseny Vitnyéden 23 csapattal   Közösségi busszal gyarapodunk   Csődbe vitték az iskolákat   Made in Hungária Kecölben   Naptárba festi a megye templomait   Kovács Gergő döntött - kritika   Bajnok lett és feljebb lépett a Rábakecöl   Három éve - Kinőtték Bábi néni kincsesházát   Díjazzák is a helyiek összefogását   Kézművestábor a kincsesházban   Made in Hungária a falunapon   Európai színvonalú mellékutak Győr-Moson-Sopronban   Falunap 2009   Központi Háziorvosi Ügyelet   Alapítványként támogatnák a diákokat   `Szülők´ az iskola ellen?   Négy Győr–Sopron megyei útszakasz felújítása kezdődik meg uniós forrásból   Négyszázezer forint a letelepülőknek   A falu kezében van az alsó tagozat jövője   Falukarácsony   Több fogyott munkásruhából   A falvak mind világhálóra vágynak   Kétmillió forint a civil szerveződésekre   Húszmilliós hiányból tízmilliós többlet   Mesterségek Napjai Rábakecöl kincsesházában   Családmesék: Varga és Varga együtt irányít    Észak és Dél tűzoltóverseny   Az iskolával nyertek, a beköltözőkkel nem   Rábakecöl duplájára emelte a letelepedési segélyt   Ötven- helyett tizenötmillióból   Az életet meg kell becsülni...   Hiányból többlet lett   Ünnepváró mívestalálkozó   Huszonöt órás vetélkedő   Megtakarítás a költségvetésben   A japán vendég is fonta a kosarat   Maradnak a kisiskolák két településen   Adventi míves találkozó Rábakecölön   Rotary adomány a kincsesháznak
Hírek Archívum Keresés
Hóhelyzet - Tájékoztatás
 
Szerző: Tuba Erik (01.17. 10:04)
 

További hóhelyzet percről percre Rábakecöl facebook oldalán!

Megyénkben kötelező a hólánc használata.

Teljes útlezárás Répcelak és Páli között.

A Volán tájékoztatása alapján: A Kapuvárról induló buszok nem mennek el Rábakecölig,Beled a végállomás. Aki esetleg utazni akarn, ne várjon a buszra egyenlőre!

2013. január 17. csütörtök 14:06

A Győr-Moson-Sopron Megyei Védelmi Bizottság elnökének

3/2013. (I.17.) számú i n t é z k e d é s e

A hólánc kötelező használatának elrendeléséről Győr-Moson-Sopron megye illetékességi területén

A megyében kezdődött, és várhatóan elhúzódó intenzív havazás következtében, valamint a felerősödő szél hatására keletkező hófúvások következtében a közlekedésben nehézségek jelentkeztek. A közlekedés biztonságának fenntartása érdekében a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója kezdeményezésére a kialakult helyzet miatt, a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 12. § (2) c) pontja alapján az alábbi intézkedések végrehajtását határoztam meg:

A feladat végrehajtása érdekében a Magyar Autópálya Kezelő Zrt. Lébényi Autópálya Szakaszmérnökség kezdeményezze felügyeleti szervénél Győr-Moson-Sopron megyében a hegyeshalmi határátkelőnél, az M1 autópályán, a rajkai határátkelőnél, valamint az M15-ös főúton a hólánc használata kötelező elrendelő táblák érvénybehelyezését.

 

   A Győr-Moson-Sopron Megyei Védelmi Bizottság által elrendelt  a rendkívüli időjárási körülmények miatt megelőző forgalomkorlátozó intézkedést a bizottság a határátkelőkre a 7,5 tonna feletti gépjárművek vonatkozásában 12.00 – 16.00 óráig rendelte el.

A megelőző óvintézkedés érintett határátkelői: Rajka, Hegyeshalom, Vámosszabadi, Sopron, Kópháza

 

2013. január 17. csütörtök 14:05

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Elakadt kamionok a 86-os főúton Répcelak és Páli között, 86-os főút, 119-es és 129-es km között, Baleset, Teljes lezárás, A forgalmat eltereli a rendőrség.

2013. január 17. csütörtök 13:35

A Volán tájékoztatása alapján: A Kapuvárról induló buszok nem mennek el Rábakecölig,Beled a végállomás. Aki esetleg utazni akarn, ne várjon a buszra egyenlőre!

2013. január 17. csütörtök 13:25

Beled városba bejáró tanulók ma már otthon élvezhették a havazás előnyeit, holnap (2013. január 18. péntek) az Intézmény összes diákja számára tanítási szünetet rendeltek el a rendkívüli időjárási viszonyok miatt.

2013. január 17. csütörtök 10:45

Figyelmeztető előrejelzés Győr-Moson-Sopron megyére

Jel Fok Esemény Leírás
Hófúvás fokozat: 2 Hófúvás Erős hófúvás. A friss hóval fedett területeken a viharos szél magas hótorlaszokat emelhet.
Havazás fokozat: 2 Havazás 24 óra alatt 20 cm-t meghaladó friss hó várható.

2013. január 17. csütörtök 9:10

TÁJÉKOZTATÁS

A Győr-Moson-Sopron Megyei Védelmi Bizottság a rendkívüli időjárási körülmények miatt megelőző forgalomkorlátozó intézkedést ad ki a határátkelőkre a 7,5 tonna feletti gépjárművek vonatkozásában.


A megelőző óvintézkedés időszaka: 8-12 óráig


A megelőző óvintézkedés érintett határátkelői: Rajka, Hegyeshalom, Vámosszabadi

 

Az időjárási előrejelzések alapján térségünkben egy jelentős változásra lehet számítani, valamint tartós fagypont alatti hőmérsékletre, akár jelentős mennyiségű hó lehullására.

 

Jelentős mennyiségű hó lehullása esetén:

·        Kövessék nyomon a közlekedési viszonyokról, valamint a várható időjárásról szóló híradásokat!

·        Csak a legszükségesebb esetben induljanak útnak, hiszen az időjárási körülmények, valamint a közlekedési viszonyok hirtelen és jelentős mértékben megváltozhatnak! Feleslegesen ne veszélyeztessék saját maguk és a segítségül érkezők testi épségét!

·        Ha mégis feltétlenül szükséges az elindulás, legyen önöknél meleg ruha, takaró és termoszban forró ital. A gépjárműben legyen elegendő mennyiségű üzemanyag és legyen bekészítve hólánc, hólapát, jégkaparó, jégoldó.

·        Akik otthon maradnak, gondoskodjanak több napra elegendő mennyiségű tartós élelmiszer, ivóvíz és gyógyszer biztosításáról!

·        Készítsenek elő meleg ruhákat!

·        Áramszünet idejére a hűtőben és fagyasztóban lévő élelmiszereket hideg helyen a szabadban helyezzék el!

·        Áramszünet idején a vízteres kandalló és cserépkályha vízkeringetéséről gondoskodjon kiegészítő berendezés alkalmazásával (pl. aggregátor)! Az e célra igénybevett belső égésű motort csak szabadban alkalmazzák!

·        Vegyes tüzelésű kazánok esetében, amennyiben gázüzemeltetésről áttérnek a másik tüzelési módra, kerüljön elzárásra a megfelelő zárócsap!

·        A földgázszolgáltatás ideiglenes kimaradása esetére gondoskodjanak egyedi tüzelési berendezésekről (cserépkályha, olajradiátor, kandalló, vaskályha, villanykályha, PB tüzelés)!

·        Biztosítsanak több napra elegendő mennyiségű tartalék tüzelőanyagot, amely könnyen hozzáférhető helyen legyen tárolva, közel a bejárathoz!

·        Legyen előkészítve gyufa vagy öngyújtó, gyertya, elemlámpa (tartalék elemmel)!

·        Áramszünet idejére készítsenek elő elemről működtethető rádiót, és biztosítson hozzá tartalék elemeket!

·        Mobiltelefonja legyen üzemképes és feltöltött állapotú!

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján (www.gyor.katasztrofavedelem.hu) további információkat találnak a téli közlekedésre, a felelős állattartásra, valamint a speciális szabályok a veszélyes anyagok szállítására külön menüpontban.


 

Győr, 2013. január 17.

Győr-Moson-Sopron Megyei KormányhivatalCikk látogatottság: 1675
Nyomtatható verzió

 Ajánló

 
Eseménynaptár   Hírlevél   Álláslehetőségek   Támogatások   Ingatlanpiac   Pályázatok   Képtár/Filmtár  

 

TOP-5.3.1-16-GM1-2017-00008

TOP-1.4.1-19-GM1-2019-00029

EFOP-1.5.2-16-2017-00023

Lomtalanítás

Rábakecöl HVB Határozatai

Vágányzári információ

Agrárhírek

1 % a helyi civileknek

Tájékoztató

Falulottó

HVI közlemény

Étkezési díjak és étkeztetési támogatás változása

Tüzoltóverseny

Csapdapark

A szabadtéri tüzgyújtás szabályai

Önkormányzati pályázati hírek

Felhívás

Fúrt kutak

KSH adatfelvétel

Fák visszanyesése

2024. év eleji tájékoztató a Horgász Egyesületi tagoknak

Naptár 2024

Útjaink védelmében

Közlemény - Rábakecöli SE

Közlemény - Vöröskereszt

Közlemény - Rábakecöl Jövöjéért

Tündérkerti ablaknyitogató csodái

Gondosóra

Egészségnap

Élménybeszámoló

HVI határozat

Kupakgyüjtö

Vöröskereszt tagdíjak

16. Nemzeti Vágta

Étkezési díjak és étkeztetési támogatás

Postai küldemények átvétele

BESZK hírek

Irány a határ! Kalandra fel!

Hajdú B. István és a rábakecöli meccs dilemmája

Új könyvek, online katalógus

100. születésnap

Kupakgyüjtö szív

Rábakecöli szarvasgombából készült a luxustorta

Indulóhely változás a györi autóbusz-állomáson

Csapdapark

TAO támogatás

Óvodai hírek

Használt elem- és fényforrásgyüjtök

Háziorvosi ügyeleti ellátás változása

Tájékoztató a helyi IPA devizában történö megfizetéséröl

Adventi ablaknyitogató játék - megfejtés

Európa Bajnokságon

Étkezési díjak és étkeztetési támogatás

Energia felhasználást csökkentö intézkedések

Vöröskereszt tagdíjak

Életmesék a rábakecöli Miklósmajorból

Használt sütöolaj gyüjtése

Pályázati felhívás busz értékesítésére

Képi emlékek gyüjtése

Veszélyhelyzet hírei

Óvodai hírek

Lipi István Asztalitenisz Emléktorna

Támogatott civil szervezetek

Egészségnap

Idösek Napja

Nyárbúcsúztató kemencézés

Autómentes nap nyereményjáték sorsolás

Családi délután

Tündérkerti szalonnasütö, bográcsozó

Temetöhasználat

Elindultak a közösségi események

Tájékoztató tüzvédelmi szabályokról

Illegális hulladéklerakás

Igényelhetö ellátási formák

Hibabejelentö telefonszámok

Tájékoztatás az adóügyeket érintö változásokról

Vérvétel

Sintér

Aranyat terem a föld

Minibölcsöde alapköletétel

Horgász Egyesület müködése

Humanitárius település

Ingyenes Wifi

Pályázat átereszek felújítására

Elektronikus recept meghatalmazással

Képi emlékek gyüjtése

Fúrt kutak engedélyezése

Szabadtéri tüzgyújtás

ÖTE hírei

Kaszálások és ágazások

XIII. Lipi István Asztalitenisz Emléktorna

Karácsonyi szolgálatban

Tündérkert karácsonyfája

Öszbúcsúztató programok

Zöldterület karbantartásához szükséges eszközök beszerzése

Óvoda konyha felújítása

Kommunális adó

Kézilabda mérközésen jártunk

Véradó ünnepség

Esztergomban táboroztunk

Cikluszáró röviden

Egészségnap 2019

Tündérkert játszótér

Példával jár elöl a településszépítésben

Járdák menti ágazásJátszótér

Nyári napközis tábor

Lakossági tájékoztató

50 éves osztálytalálkozó

Családi délután

Horgászkártya

Tökfesztiválon jártunk

Jubileumi ünnepség

Egészségnap

Ügyfélfogadási rend változása

Tudnivalók kéményseprésröl

Humanitárius település lett Rábakecöl

"Rábaközi kalandok" nyári napközis táborNÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA

Újjáépül a jobbágyfalvi Tündér Ilona völgy

Online könyvtári katalógus

X. Lipi István Asztalitenisz Emléktorna

Szavalóverseny

Adventi rendezvények

Fiókgyógyszertár nyitva tartása

Tájékoztatás KCR-ről

Elhallgatott történelem

Elektronikai hulladék- és papírgyüjtés

Bírságolnak is, ha kell...

Hősi emlékmű felújítása

Nyárbúcsúztató

Segítenek emlékezni a jövö nemzedéknek

A játszótér és a tündérkert története

Civil Bál

Középkori kalandozások Pápocon

Szakmai Nap Rábakecölben

Kecölben nem kémkedik a KGB

Videotár: Májusfaállítás

Szabadtéri tüzek megelőzése

VI. Kvíz Party

Járdák állagmegóvása

Közlemény

Mozgalmas ösz a Napsugárnál

Felhívás ebtartóknak

Az elmúlt hónap eseményeiből

VIII. Rába partiak partija

Cry Free tábor Rábakecölön

Tizedszer Rábakecölben

Mátyás szerelme is Rábakecölben élt

Szelektív hulladékgyűjtők...

Körzeti megbízott fogadóórája

Hatalmas harcsák...

Polgári védelmi gyakorlatot tartottak

Munka és szórakozás Jobbágyfalván

Mezőgazdasági tevékenységek...

Közlemény

Hulladéklerakás és tűzgyújtás


 Legfrissebb