Felhasználó:
Jelszó:


Dokumentumtár

Ügyfélfogadás

Elérhetőségek

Rendeletek

Helyi adó rendeletek

Képviselő-testület ülései

Soós Imre Kulturális Központ

Rábakecöli könyvtári katalógus

2018. évi szolgáltatási díjak

Készülékárlista flottatagoknak (dolgozói és flotta számlás előfizetés)

Eseménynaptár

Álláslehetőségek

Pályázatok

Hírlevél

Veszélyhelyzet Archívum


Pályázati közlemények


IDŐJÁRÁS

A Kapuvár-Beledi Kistérség települései:

Babót   Beled   Cirák   Dénesfa   Edve   Gyóró   Himód   Hövej   Kapuvár   Kisfalud   Mihályi   Osli   Szárföld   Vadosfa   Vásárosfalu   Veszkény   Vitnyéd  

Rábakecöl
ÖNKORMÁNYZATA
2024. június 24. 12:31 Ma Iván napja van.
Kezdőlapnak | Linkküldés | Kedvencek közé | Oldaltérkép

Hírek

A helyi eseményekről készített tudósítások leadhatóak a polgarmester@rabakecol.hu címen.

A kis település nem feltétlenül jelent alacsony színvonalú iskolai képzést   A nyugdíjasok színes hétköznapjai   Ismerjék meg az óvodások a népi játékokat   A Bábi néni kincsesháza az alkotás és a közösségépítés példája   "Nem szabad feladni, ha félek is, előremegyek"   "Ha nagyanyáink játékai beszélni tudnának..."   Összefogott a település   Fél évszázad a rábakecöli csapatért   Közösségi térré alakítják az egykori iskolát Rábakecölön   A lakosság is csinosítja Rábakecölt   Megújult a Rába-híd Rábakecölnél   1Turisztikai fejlesztések   Megyei elismerések államalapítónk ünnepén   100 éve született Soós Imre   Egyosztálynyival kevesebb diák   Erősödik Rábakecöl megtartóereje   Sikert aratott az egészségnap   Véget ért a 2009/2010-es megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság   48 milliót nyert Rábakecöl közösségi központra   Kistérségi tűzoltóverseny Vitnyéden 23 csapattal   Közösségi busszal gyarapodunk   Csődbe vitték az iskolákat   Made in Hungária Kecölben   Naptárba festi a megye templomait   Kovács Gergő döntött - kritika   Bajnok lett és feljebb lépett a Rábakecöl   Három éve - Kinőtték Bábi néni kincsesházát   Díjazzák is a helyiek összefogását   Kézművestábor a kincsesházban   Made in Hungária a falunapon   Európai színvonalú mellékutak Győr-Moson-Sopronban   Falunap 2009   Központi Háziorvosi Ügyelet   Alapítványként támogatnák a diákokat   `Szülők´ az iskola ellen?   Négy Győr–Sopron megyei útszakasz felújítása kezdődik meg uniós forrásból   Négyszázezer forint a letelepülőknek   A falu kezében van az alsó tagozat jövője   Falukarácsony   Több fogyott munkásruhából   A falvak mind világhálóra vágynak   Kétmillió forint a civil szerveződésekre   Húszmilliós hiányból tízmilliós többlet   Mesterségek Napjai Rábakecöl kincsesházában   Családmesék: Varga és Varga együtt irányít    Észak és Dél tűzoltóverseny   Az iskolával nyertek, a beköltözőkkel nem   Rábakecöl duplájára emelte a letelepedési segélyt   Ötven- helyett tizenötmillióból   Az életet meg kell becsülni...   Hiányból többlet lett   Ünnepváró mívestalálkozó   Huszonöt órás vetélkedő   Megtakarítás a költségvetésben   A japán vendég is fonta a kosarat   Maradnak a kisiskolák két településen   Adventi míves találkozó Rábakecölön   Rotary adomány a kincsesháznak
Hírek Archívum Keresés
B?nmegel?zési hírlevél 2011. május
 
Szerző: Kovács Sándor r. alezredes osztályvezet? (05.12. 16:46)
 
Egy „szemét” ügy! Az idősek továbbra is a bűnözők célkeresztjében!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2011. májusi bűnmegelőzési hírlevelét olvassa. A hírlevelet a megyénkben dolgozó bűnmegelőzési munkatársaink által megküldött - az adott hónapra vonatkozó tipikus bűncselekményekről szóló – tájékoztatók alapján készítjük el.  A leírt bűncselekmények egy bizonyos megyei településen történtek, de gyakorlatilag bárhol megtörténhettek volna.

Hírleveleinkben nem a „szenzáció számba menő” eseteket szeretnénk Önök elé tárni, különleges eseteket csemegeként tálalni. Célunk az, hogy a hétköznapi életben gyakran előforduló, illetve aktuálisan megtörtént bűncselekményekre, illetve azok megelőzési lehetőségeire felhívjuk a figyelmet, hogy kevesebben váljanak ezáltal áldozattá!

 

 

1.

Egy „szemét” ügy! Sajnos nem az első ilyen eset.

 

A Btk. 281/A. § (1) bekezdésébe ütköző és az a./ pontja szerint minősülő elhelyezéssel elkövetett hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt, rendőri jelentés alapján indult eljárás ismeretlen tettes ellen, aki egy Mosonmagyaróvár környéki település külterületén illegálisan mintegy 3-4 m3 különböző fajtájú (építési törmelék, elektronikai hulladékok stb.) hulladékot rakott le.

 

„Környezetvédelem” Egy fogalom, amelyről nagyon sokat hallunk, nagyon sokat tudunk, de vajon ugyan ilyen sokat teszünk is érte?

 

Mindenfelé eldobált műanyag flakonok, tornyosuló szeméthalmok az erdő szélén, vagy éppen az utak mentén adják meg a nem éppen pozitív választ a költői kérdésre.

A környezetvédelem mára nem divat, vagy éppen hangzatos hobbi, hanem a gazdasági és a mindennapi életünk meghatározó része. Mondhatni LÉTKÉRDÉS! Legfőbb okként említhető a természeti erőforrások egyre gyorsabb ütemű felhasználása, másrészt a gazdasági tevékenység, vagy csupán a felelőtlen emberi magatartás hatásaként a környezetbe kibocsátott szennyező anyagok növekvő mennyisége. Mindezek velejárója, hogy minden környezeti elem állapota napról-napra romlik.

 

Éppen ezért elengedhetetlen, hogy olyan ismereteket, életformákat mutassunk meg, olyan szokásokat és attitűdöket alakítsunk ki, hogy lehetővé váljon a fenntartható élet, hogy a felnövekvő generáció olyan modellt kövessen, amely lehetővé teszi, hogy a Föld eltartó-képességén belül élhessünk. Mindannyiunk érdeke ugyanis, hogy Földünket – az Emberiség bölcsőjét – lakható állapotban adjuk át az utókor számára. Ennek eléréséhez azonban a társadalom szemléletmód változása, a környezettudatos gondolkodásmód kialakulása szükséges. A célok elérése azonban a lakosság aktív részvétele nélkül szinte lehetetlen.

 

A környezetet, természetet károsítani azonban nemcsak a súlyos és negatív környezeti, esztétikai, környezet-egészségügyi hatások miatt nem tanácsos.

Viszonylag kevesen tudják, hogy a környezet elemeinek károsítását, sőt egyes esetekben már a veszélyeztetését is, valamint a természeti értékek pusztítását a Büntető Törvénykönyv (Btk.) bűncselekményként definiálja és rendeli büntetni. Ezen bűncselekmények felderítése pedig a rendőrség nyomozóhatóságainak a hatáskörébe tartozik. A környezeti kriminalitás tárgykörébe – szűkebb értelmezésben – tartozó három törvényi tényállás egyébként hivatalból üldözendő, szabadságvesztés büntetéssel fenyegetett deliktum.

 

A környezetvédelemmel összefüggő bűncselekmények:

 

1.      Környezetkárosítás (Btk. 280. §.)

2.      Természetkárosítás (Btk. 281. §.)

3.      A hulladékgazdálkodás rendjének megsértése (Btk. 281/A. §.)

 

A környezetkárosítás tipikus esetei:

Ø      Valamely felszíni élővízbe veszélyes hulladékot (pl. vegyszerek, kőolajszármazékok stb.) helyeznek.

Ø      Talajba, szennyvíztisztítóba, kútba pl. fáradt olajat engednek.

Ø      Olyan anyagot bocsátanak ki (kibocsátási határértéket meghaladóan), amely a levegő minőségét károsítja.

 

A természetkárosítás tipikus esetei:

Ø      Olyan élő állatot találnak az elkövetőnél, amelynek birtoklása és szállítása engedélyköteles.

Ø      Védett illetve fokozottan védett madárfajt (pl. Parlagi sas) megmérgeznek.

Ø      Fokozottan védett területen (pl. Nemzeti Park) gyepfeltörést, szántást végeznek.

 

A hulladékgazdálkodás rendje megsértésének tipikus esetei:

Ø      Hatóság által nem engedélyezett helyen illegálisan hulladékot helyeznek el.

Ø      Az út mentén zsákokban állati tetemeket raknak ki.

Ø      Engedély nélkül vagy az engedély kereteit túllépve veszélyes hulladékot (pl. savas ólomakkumulátor) szállítanak.”

  

Szabó Csaba r. fhdgy.

 

2.

Egy nap eseményei, avagy Győrben aktívak voltak a gépkocsifeltörők.

 

- 2011.04.29-én 05:32 órakor K. Zs. Győr, Nádorvárosi lakos telefonon bejelentést tett, hogy a társasházuk mögött parkoló gépkocsiját feltörték. A szemle során megállapítást nyert, hogy ismeretlen elkövető 2011.04.28-án 16 óra 30 perc és 2011.04.29-én 05 óra 20 perc közötti időben a bejelentő által használt, céges fehér színű, Fiat Punto Van tehergépkocsi bal első ajtózárját zárkihúzás módszerével kinyitotta, és abból 1 db Panasonic típusú Cd-s rádiósmagnót tulajdonított el. A lopással 15.000 Ft, a rongálással 50.000 Ft kár keletkezett.

 

- 2011.04.29-én 06:22 órakor V. P. Győr, Adyvárosi lakos telefonon tett bejelentést, hogy a társasházuk előtt parkoló gépkocsiját feltörték. A helyszíni szemle során megállapítást nyert, hogy ismeretlen elkövető 2011.04.28-án 18 óra 00 perc és 2011.04.29-én 06 óra 00 perc közötti időben a bejelentő által használt, céges Hyundai tehergépkocsi bal első ajtajának ablakát kitörte, és a gépkocsiból 1 db JVC CD- rádiót, valamint, 1 db Ipod típusú navigációt szakszerűen kiszerelt és tulajdonított el tartozékaival együtt. A lopással 250.000 Ft, rongálással 50.000 Ft kár keletkezett.

 

- 2011.04.29-én 07:21 perckor Cs. I. Győr, Gyárvárosi lakos telefonon tett bejelentést, hogy a házuk előtt parkoló gépkocsiját feltörték. A szemle során megállapítást nyert, hogy ismeretlen elkövető 2011.04.28-án 23 óra 00 perc és 2011.04.29-én 07 óra 15 perc közötti időben Suzuki Swift típusú gépkocsi bal első ajtózárját ismeretlen eszközzel megfeszítette és abból Cd-s rádiósmagnót, napszemüveget, pénztárcát, személyes iratokat, bankkártyát, 9.000 Ft készpénzt tulajdonított el. A lopással 84.000 Ft kár, a rongálással 5.000 Ft kár keletkezett.

 

- 2011.04.29-én 07:35 perckor L. I. Győr, Győr Adyvárosi lakos telefonon tett bejelentést, hogy a Győrött Gyárvárosban a gépkocsijából lopás történt. A helyszíni szemle során megállapítást nyert, hogy ismeretlen elkövető 2011.04.28-án 21 óra 45 perc és 2011.04.29-én 07 óra 30 perc közötti időben a bejelentő tulajdonát képező VW Passat gépkocsit erőszakra utaló nyom hátrahagyása nélkül kinyitotta, és abból 1 db autósrádiót, GPS berendezést, Nike pulóvert és Adidas baseball sapkát tulajdonított el. A lopással 49.000 Ft keletkezett.

 

- 2011.04.29-én 08:00 perckor Gy. Z. Győr Adyvárosi lakos telefonon tett bejelentést, hogy a lakóházuk előtt a gépkocsijából lopás történt. A helyszíni szemle során megállapítást nyert, hogy ismeretlen elkövető 2011.04.28-án 23 óra 45 perc és 2011.04.29-én 07 óra 45 perc közötti időben a bejelentő által használt Opel Astra gépkocsi jobb első ablakát betörte, és abból Nike övtáskát, FM modulátort és egy pendrive-ot tulajdonított el. A lopással 30.000 Ft, a rongálással 50.000 Ft kár keletkezett.

 

- 2011.04.29-én 21:00 órakor S. R. győri lakos telefonon tett bejelentést, hogy ismeretlen tettes feltörte az általa használt céges gépkocsit Győrszabadhegyen. A helyszíni szemle során megállapítást nyert, hogy ismeretlen tettes 2011.04.29-én 20:45 óra és 20:55 óra közötti időben a Audi A6 típusú gépkocsi jobb oldali első ablakát betörte, onnét a két első ülés közti kartámasz alatti boxban elhelyezett pénztárcát, benne 3.000 Ft készpénzt, személyes iratokat, bankkártyát, üzemanyagkártyát és 1 db mobiltelefont tulajdonított el. A lopással 21.000 Ft, a rongálással 100.000 Ft kár keletkezett.

 

- 2011.04.29-én 21:25 órakor K. Sz. Győr környéki lakos telefonon bejelentést tett, hogy Győr Újvárosban parkoló személygépkocsiját ismeretlen tettes feltörte. A szemlebizottság a helyszínen megállapította, hogy ismeretlen tettes 2011.04.29-én 18:00 óra és 21:10 óra közötti időben a bejelentő tulajdonát képező VW Golf típusú személygépkocsi bal hátsó ablakát betörte, onnét személyes iratokat, a gépkocsi forgalmi engedélyét, 100.000 Ft készpénzt, valamint 600 Euro készpénzt tulajdonított el. A lopással 260.000 Ft, a rongálással 30.000 Ft kár keletkezett.

 

7 eset (!!!) amely közül egyik sem történt volna meg, ha a gépkocsi tulajdonosai nem hagynak értéket a gépkocsijukban! Sajnos a sok felelőtlen ember ezt csak saját kárán hajlandó megtanulni. Pedig az emberi felelőtlenség, hanyagság ennél többre is képes, amit jól példáz az alábbi eset:

 

Eljárás indult ismeretlen tettes ellen, aki 2011.04.10-én 09:45 és 10:00 óra közötti időben Mosonmagyaróvár, Királyhidai út 42. szám alatti TESCO hipermarket áruház parkolójában N. K. 49 éves mosonmagyaróvári lakos tulajdonát képező lezáratlanul leállított személygépkocsijából eltulajdonított 1db mobiltelefont, 1 db digitális fényképezőgépet, valamint egy tároló rekesz sört. A lopással okozott kár: 93 100 Ft.

 

3.

L. M. kapuvári lakos feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, aki 2011.04.04. napon 10:00 óra körüli időben Kapuvár, Győri út 2. szám alatti Rábaközi Művelődési Központ előtti kerékpár tárolóban felejtett a sértett tulajdonát képező pénztárcát benne készpénzzel eltulajdonította. Az idős sértett feljelentése során elmondta, hogy a Művelődési Központban tartott kirakodó vásáron volt. Távozáskor amíg a kerékpárjáról leszedte a lakatot, pénztárcáját a mellette lévő kerékpár csomagtartójára tette és ott is felejtette. Ezt kihasználta a feltehetően a közelben tartózkodó elkövető. Mire a sértett észrevette, hogy elhagyta a pénztárcáját, és pár perc múlva visszament a kerékpártárolóhoz, a pénztárca már nem volt ott. A lopással okozott kár: kb. 70.000 Ft.

 

4.

T. E. 33éves mosonmagyaróvári lakos feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, aki 2011.04.05-én 11:00 és 12:00 óra közötti időben Mosonmagyaróváron található egyik ruhaüzletben a - rövid ideig őrizetlenül hagyott - bevásárló kosarában elhelyezett táskájából eltulajdonította pénztárcáját a benne lévő okmányokkal, készpénzzel, zálogcédulákkal együtt. Lopással okozott kár: 31.000 Ft.

 

5.

K. L. mosonmagyaróvár környéki kistelepülésen lakó 38 éves úr feljelentést tett ismeretlen tettes ellen aki 2011. 04. 27-én 13:30 óra körüli időben a Mosonmagyaróváron található egyik áruházban eltulajdonította a bevásárló kocsiban elhelyezett pénztárcáját a benne lévő 21.000,-Ft készpénzével és irataival együtt.

 

6.

B. M-né 43 éves csornai lakos feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, aki 2011. 04. 21-én 10:00 óra és 11:00 óra közötti időben eltulajdonította a Csornán lévő egyik áruházban a bevásárlókocsiba tett nylontáskájából a tulajdonát képező pénztárcáját, a benne lévő 22.000 Ft készpénzzel, személyes irataival, valamint 2 db bankkártyával együtt. A lopással okozott kár: 23.500 Ft.

 

Fontos, hogy a magánál tartott készpénzét, bankkártyáját, iratait, mobiltelefonját ruházata belső zsebeiben, vagy mások által nehezen hozzáférhető helyen tartsa. Így csökken az esélye hogy zsebtolvajok áldozatává váljanak, illetve hogy véletlenül elhagyja valahol értékeit!

 

7.

Az idősek továbbra is a bűnözők célkeresztjében!

 

Az unokaként telefonon bemutatkozó bűnözők továbbra is aktívak, bár a rendőrség több személyt is eljárás alá vont már ilyen jellegű bűncselekmények elkövetése miatt. Megyénkben legutóbb Sopronban és Mosonmagyaróváron csaptak be ezzel a módszerrel időseket. Annyiban változott a módszer, hogy már bankkártya után is érdeklődött a bűnöző, illetve a pénz átutalásának lehetőségét is felajánlotta.

 

De nem csak unokának adták ki magukat a csalók Sopronban!

 

K. K. 70 éves soproni lakos feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, aki 2011.04.11-én 10:30 órakor, a lakásába azzal az ürüggyel ment be, hogy a UPC szolgáltatótól érkezett 1990 Ft-ot hozott vissza, mert túlfizetés történt. Ezt követően a sértett figyelmét elterelve (UPC számlát, majd nyugdíjas szelvényt, tollat kért) a szekrényben elhelyezett pénzes kasszából 180.000 Ft-ot eltulajdonított. A bűncselekménnyel okozott kár: 180.000 Ft.

 

T. I. 69 éves soproni lakos feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, aki 2011. 04. 11-én 11.15 órakor a lakásánál megjelent és az UPC Magyarország munkatársaként mutatkozott be, majd azt mondta, hogy a bejelentőnek csatornát cseréltek és mivel túlfizetése van azt ő visszahozta. Azonban egy darab 20.000,-Ft-os bankjegye van, ha lehet a bejelentő váltsa fel neki. Ekkor a sértett a férfi előtt kinyitotta a szobában lévő szekrényben elhelyezett pénzkazettát és felváltotta a pénzt. Majd ezek után a férfi eltávozott a lakásból. Majd kb. 18.00 óra körüli időben vette észre, hogy a pénzkazettából hiányzik 500.000,-Ft.

 

Természetesen a trükkök, történetek kimeríthetetlenek. Mosonmagyaróvár és Hegyeshalom környékén olyan történettel jelentek meg időseknél, hogy az önkormányzattól jöttek és húsvéti csomagot, illetve burgonyát hoztak. Fontos tudniuk, hogy amennyiben az önkormányzat ilyen jellegű tevékenységet végez, arról előre – hivatalos és megszokott módon – értesíti az érintetteket! Ne dőljenek be a csalók hamis de olykor kecsegtető történeteinek! Figyelmeztessék a lakókörnyezetükben élő időseket!

 

8.

A betörők az elmúlt hónapban Csornán is aktívak voltak!

 

Eljárás indult K. F. csornai lakos bejelentése alapján ismeretlen tettes ellen, aki 2011.04.05 napon 07:30 óra és 10:45 óra közötti időben a társasházi lakásának bejárati ajtaját - feltehetően zárfésű használatával - kinyitotta, a lakásban kutatást végzett, és az egyik szobából jogtalanul eltulajdonított 1db Fuji Film Finepix AX 200 típusú digitális fényképezőgépet, valamint a szobaszekrényéből 2 db arany nyakláncot, 1db gyöngyberakásos fülbevalót, és 1 db arany karika gyűrűt. A bűncselekménnyel okozott kár: 190.000 Ft, rongálással: 5000 Ft.

 

Eljárás indult B. I-né csornai lakos bejelentése alapján ismeretlen tettes ellen, aki 2011. 04. 05-én 07:30 óra és 2011.04.05-én 14:00 óra közötti időpontban a társasházi lakásának bejárati ajtaját - feltehetően zárfésű használatával - kinyitotta, a lakásban kutatást végzett és a szoba szekrényéből eltulajdonított 3 db arany nyakláncot, 3 db arany karkötőt, és 3 db arany gyűrűt. A lopással okozott kár: 150.000 Ft. A rongálással okozott kár: 5.000 Ft.

 

Eljárás indult B. Zs. csornai lakos bejelentése alapján ismeretlen tettes ellen, aki 2011. 04. 07-én 07:30 óra és 2011. 04. 09-én 06:30 óra közötti időben a társasházi lakásának bejárati ajtaját - feltehetően zárfésű használatával - kinyitotta, a lakásban kutatást végzett, és az egyik szobából eltulajdonított 400.000 Ft 330 Euró, 300 Kuna készpénzt, valamint több aranyból készült, illetve drágakövekkel díszített ékszert. A lopással okozott kár kb.: 10.000.000Ft, rongálással okozott kár : 3.000 Ft.

 

Eljárás indult T. Z. csornai lakos bejelentése alapján ismeretlen tettes ellen, aki 2011. 04. 04-én 00:00 óra és 2011. 04. 10-én 14:00 óra közötti időben a társasházi lakásának bejárati ajtaját - feltehetően zárfésű használatával - kinyitotta és a társalgóban lévő üveges szekrényből eltulajdonított 8 darab arany gyűrűt és 6 darab arany nyakláncot. A bűncselekménnyel okozott kár kb.:400.000 Ft, rongálási kár kb:5.000 Ft.

 

Az előző hónapban betörés témakörében általunk leírtak továbbra is aktuálisak:

A lakásbetörést elkövető személyek általában nappali órákban tevékenykednek, mikor a legtöbben dolgoznak, üres a ház, a lakás és főként készpénzt, ékszereket, könnyen mozdítható műszaki cikkeket tulajdonítanak el. A betörőnek a lebukás veszélye miatt minél gyorsabban, és ehhez képest halkan kell dolgoznia. A fenti bűncselekmények megelőzhetőek lettek volna, ha több, jó minőségű zárat, hevederzárat, mozgásérzékelőt, riasztóberendezést szereltet fel lakásába a tulajdonos, ezzel is nehezítve a bejutást. Ha a betörő úgy látja, hogy nem tud elég gyorsan bejutni a házba, lakásba, nem kockáztatja a lebukást, inkább elhagyja a helyszínt.

Óvják, védjék értékeiket, szereltessenek fel több, jó minőségű zárat, hevederzárat, riasztóberendezést, esetleg a lépcsőház bejáratához kamerát.

Ha a lépcsőházban idegenekkel találkozik, nyugodtan érdeklődjön tőlük, hogy kit keresnek, melyik cégtől, milyen ügyben. Fel is kísérheti őket, hogy tényleg oda mennek-e, ahová mondták. Ha gyanúsnak találja a személyeket, hívja a Rendőrséget. Jellemző, hogy ha tényleg egy cég képviselőivel van dolguk, ők türelmesen megvárják a Rendőrséget, míg a tolvajok megpróbálnak gyorsan eltűnni.

Igyekezzen jó kapcsolatot kialakítani szomszédaival, és a „közösség erejét” felhasználva közösen megvédeni saját, és egymás lakását, értékeit.

Amennyiben lakókörnyezetében gyalogosan, vagy járműből leskelődő, terepszemlét tartó, gyanúsan viselkedő, idegen személyekkel találkozik, kérjük - amennyiben módjában áll - az általuk használt gépkocsi rendszámát, színét, típusát jegyezzék fel, és azonnal értesítsék a  Rendőrséget a 112, vagy 107 segélyhívó telefonszámon.

 

  

Győr, 2011. május 10.

                                                                                     Kovács Sándor r. alezredes

osztályvezető

 

Kapcsolódó anyagok:

Bűnmegelőzési hírlevél 2011. április

Bűnmegelőzési hírlevél 2011. március

Bűnmegelőzési hírlevél 2011. február

Bűnmegelőzési hírlevél 2011. január

Bűnmegelőzési hírlevél 2010. december

Bűnmegelőzési hírlevél 2010. november

Bűnmegelőzési hírlevél 2010. október

Bűnmegelőzési hírlevél 2010. szeptember

Bűnmegelőzési hírlevél 2010. augusztus

Bűnmegelőzési hírlevél 2010. július

Bűnmegelőzési hírlevél 2010. június

Bűnmegelőzési hírlevél 2010. május

 Cikk látogatottság: 2132
Nyomtatható verzió

 Ajánló

 
Eseménynaptár   Hírlevél   Álláslehetőségek   Támogatások   Ingatlanpiac   Pályázatok   Képtár/Filmtár  

 

TOP-5.3.1-16-GM1-2017-00008

TOP-1.4.1-19-GM1-2019-00029

EFOP-1.5.2-16-2017-00023

Defibrillátor használati képzés

Kültéri defibrillátor átadása a Majáliszárón

Használt dolgok vására

BESZK hírek

Képviselö-testületi ülés

Felhívás falunapi fözésre

Nyári diákmunka

Tüzgyújtás tilalom

IPA bevallási és fizetési határidö

Fák visszanyesése

Új pénzügyi- és adóügyi ügyfélfogadási rend

Agrárhírek

Falulottó

Étkezési díjak és étkeztetési támogatás változása

Tüzoltóverseny

Csapdapark

Önkormányzati pályázati hírek

Felhívás

Fúrt kutak

Naptár 2024

Útjaink védelmében

Közlemény - Rábakecöli SE

Közlemény - Vöröskereszt

Közlemény - Rábakecöl Jövöjéért

Tündérkerti ablaknyitogató csodái

Gondosóra

Egészségnap

Élménybeszámoló

HVI határozat

Kupakgyüjtö

Vöröskereszt tagdíjak

16. Nemzeti Vágta

Étkezési díjak és étkeztetési támogatás

Postai küldemények átvétele

Irány a határ! Kalandra fel!

Hajdú B. István és a rábakecöli meccs dilemmája

Új könyvek, online katalógus

100. születésnap

Kupakgyüjtö szív

Rábakecöli szarvasgombából készült a luxustorta

Indulóhely változás a györi autóbusz-állomáson

Csapdapark

TAO támogatás

Óvodai hírek

Használt elem- és fényforrásgyüjtök

Háziorvosi ügyeleti ellátás változása

Tájékoztató a helyi IPA devizában történö megfizetéséröl

Adventi ablaknyitogató játék - megfejtés

Európa Bajnokságon

Étkezési díjak és étkeztetési támogatás

Energia felhasználást csökkentö intézkedések

Vöröskereszt tagdíjak

Életmesék a rábakecöli Miklósmajorból

Használt sütöolaj gyüjtése

Pályázati felhívás busz értékesítésére

Képi emlékek gyüjtése

Veszélyhelyzet hírei

Óvodai hírek

Lipi István Asztalitenisz Emléktorna

Támogatott civil szervezetek

Egészségnap

Idösek Napja

Nyárbúcsúztató kemencézés

Autómentes nap nyereményjáték sorsolás

Családi délután

Tündérkerti szalonnasütö, bográcsozó

Temetöhasználat

Elindultak a közösségi események

Tájékoztató tüzvédelmi szabályokról

Illegális hulladéklerakás

Igényelhetö ellátási formák

Hibabejelentö telefonszámok

Tájékoztatás az adóügyeket érintö változásokról

Vérvétel

Sintér

Aranyat terem a föld

Minibölcsöde alapköletétel

Horgász Egyesület müködése

Humanitárius település

Ingyenes Wifi

Pályázat átereszek felújítására

Elektronikus recept meghatalmazással

Képi emlékek gyüjtése

Fúrt kutak engedélyezése

Szabadtéri tüzgyújtás

ÖTE hírei

Kaszálások és ágazások

XIII. Lipi István Asztalitenisz Emléktorna

Karácsonyi szolgálatban

Tündérkert karácsonyfája

Öszbúcsúztató programok

Zöldterület karbantartásához szükséges eszközök beszerzése

Óvoda konyha felújítása

Kommunális adó

Kézilabda mérközésen jártunk

Véradó ünnepség

Esztergomban táboroztunk

Cikluszáró röviden

Egészségnap 2019

Tündérkert játszótér

Példával jár elöl a településszépítésben

Járdák menti ágazásJátszótér

Nyári napközis tábor

Lakossági tájékoztató

50 éves osztálytalálkozó

Családi délután

Horgászkártya

Tökfesztiválon jártunk

Jubileumi ünnepség

Egészségnap

Ügyfélfogadási rend változása

Tudnivalók kéményseprésröl

Humanitárius település lett Rábakecöl

"Rábaközi kalandok" nyári napközis táborNÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA
NÁNÁSI ATTILA

Újjáépül a jobbágyfalvi Tündér Ilona völgy

Online könyvtári katalógus

X. Lipi István Asztalitenisz Emléktorna

Szavalóverseny

Adventi rendezvények

Fiókgyógyszertár nyitva tartása

Tájékoztatás KCR-ről

Elhallgatott történelem

Elektronikai hulladék- és papírgyüjtés

Bírságolnak is, ha kell...

Hősi emlékmű felújítása

Nyárbúcsúztató

Segítenek emlékezni a jövö nemzedéknek

A játszótér és a tündérkert története

Civil Bál

Középkori kalandozások Pápocon

Szakmai Nap Rábakecölben

Kecölben nem kémkedik a KGB

Videotár: Májusfaállítás

Szabadtéri tüzek megelőzése

VI. Kvíz Party

Járdák állagmegóvása

Közlemény

Mozgalmas ösz a Napsugárnál

Felhívás ebtartóknak

Az elmúlt hónap eseményeiből

VIII. Rába partiak partija

Cry Free tábor Rábakecölön

Tizedszer Rábakecölben

Mátyás szerelme is Rábakecölben élt

Szelektív hulladékgyűjtők...

Körzeti megbízott fogadóórája

Hatalmas harcsák...

Polgári védelmi gyakorlatot tartottak

Munka és szórakozás Jobbágyfalván

Mezőgazdasági tevékenységek...

Közlemény

Hulladéklerakás és tűzgyújtás


 Legfrissebb