Tájékoztató horgászoknak
Szerző: Nagy István Zoltán (01.10. 18:40)

2023. év eleji tájékoztató a Horgász Egyesületi tagoknak

A Rábamenti Mg.Tsz. Horgász Egyesület Vezetősége az alábbiakról tájékoztatja tagságát.

  1. Az Állami Horgászjegyek és területi éves jegyek 2023. január 31-ig érvényesek.

  2. A fogási naplók leadási határideje 2023. február 28., amik leadhatóak a vezetőségi tagoknál. A hibásan leadott (tehát nem megfelelően összesített vagy egyáltalán nem összesített), valamint határidőn túli leadás esetében EMELT DÍJAS OKMÁNYT kell a következő évre kibocsátanunk, ami a 2023-as évben +5000Ft-ot jelent a normál Állami Horgászjegy + ESZH + Fogási napló esetében.

  3. Az utóbbi években a közgyűlésen megjelentek létszáma eléggé csekély, ezért a Vezetőség az alábbiak szerint határozott a 2022. december 17-én tartott vezetőségi gyűlésén.

2023-as évtől a közgyűlés is társadalmi munkának számít. Egy évben legalább három alkalom lesz kiírva társdalami munkának (kettő alkalom a tópart rendezéséhez, egy pedig a közgyűlésen való részvétel), amely alkalmakból legalább kettőn kötelező a részvétel. Társadalmi munkától való távolmaradás esetén 10.000Ft bírság fizetendő az Egyesületnek. Aki a Rábakecöli kavicsbánya-tóra területi jegyet váltott a 2023-as évben, annál a tagnál ezen alkalmakon való részvételt szigorúan dokumentáljuk és nyomon követjük, a következő évben pedig szükség esetén szankcionálunk.

  1. Jegykiadások a közgyűlés megtartása után kerülnek kiírásra, amiről több csatornán keresztül tájékoztatunk.

  2. Szinte az összes jegyár növekedni fog a 2023-as évben (átlag +20-30%), melyről a közgyűlésen tájékoztatást adunk.

A közgyűlésen fontos információk fognak elhangozni és néhány adat tudásának birtokában a tagoknak szavazni is szükséges majd. Kérjük, fenti információk tudatában minél többen jelenjenek majd meg a közgyűlésen.