Adófizetési határidök
Szerző: (08.15. 16:54)

Adófizetési határidők

 

Rábakecöl Községi Önkormányzat részéről értesítjük az adófizetőket, hogy a 2022. II. félévi adó befizetési határideje 2022. szeptember 15.
A helyi iparűzési adó és a magánszemélyek kommunális adójáról szóló csekkeket és az adófizetési kötelezettségeiket tartalmazó egyenlegértesítőket augusztus elején kézbesítjük Önöknek.

Befizetés lehetséges banki átutalással, személyesen a Takarékbank fiókjaiban, illetve bármely Posta hivatalban. Átutalás során kérjük a közlemény rovatban az adózói mutatójuk feltüntetését, valamint kérnénk az adónemek és az ügyfelek összevonásának mellőzést, ellenkező esetben nem áll módunkban az adószámlák, illetve adózók közötti befizetések áthelyezésére!

Felhívjuk azon adófizetők figyelmét, akik az előző félév során teljesen rendezték az adófizetési kötelezettségüket, nem fognak értesítőt kapni!

Akiknek az egyenlegértesítő túlfizetést mutat, lehetőségük van a visszaigénylésre, az önkormányzat hivatali portálján keresztül benyújtott „Túlfizetés átvezetési és visszatérítési kérelem” című nyomtatvány hiánytalan kitöltésével és beküldésével, valamint papír alapon a kérhető az önkormányzati hivatalban is.