Család,- és Gyermekjóléti Szolgálat ügyfélfogadása
Szerző: Gálos Szabina (06.02. 01:32)

Család,- és Gyermekjóléti Szolgálat ügyfélfogadása

 

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Szolgálatunk ügyfélfogadása 2020. június 2. napjától ismételten elérhető keddenként 10 és 14 óra között a Soós Imre Kulturális Központban a 9344 Rábakecöl, Kossuth u. 51. szám alatt.

Kérem Önöket, hogy amennyiben felkeresik ügyfélfogadásunkat, szíveskedjenek védőmaszkot viselni, továbbá szíveskedjenek az egymás közötti legalább 1,5 m távolságot betartani.

 

Tartós élelmiszer adomány

 

A Beledi Egyesített Szociális Központ több éve szerződéses kapcsolatban áll a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel. „Ételmentési akció” keretében az idei évben első alkalommal 2020. április 30. napján 1674 kg összsúlyú, 4.310.192.-Ft értékű élelmiszer-támogatásban részesültünk, mely támogatás intézményünk működési területén 19 településen, 420 család, 1245 fő rászoruló részére került kiosztásra. A támogatás az alábbi termékekből állt: zöldborsó konzerv, Coca-Cola ENERGY szénsavas energiaital, Fanta Zero eper-kivi szénsavas üdítőital, Maggi Grill Zöldség fűszerkeverék, Dr. Oetker Süti Pudingpor, Rama kocka sütőmargarin, Tibi húsvéti nyúl, Smarties Ikon nyuszi, Penny tejkaramella ízű szaloncukor.

Köszönetünket fejezzük ki Ács István beledi vállalkozónak és Vásárosfalu Község Önkormányzatának, hogy az adomány Budapestről Beledbe történő szállításában közreműködtek.

Második alkalommal 2020. május 13-án jutottunk tartós élelmiszerhez szintén a Magyar Élelmiszerbank Egyesület jóvoltából 2.413.959.-Ft értékben, melynek súlya 2165 kg volt. Az adomány intézményünk működési területén 23 településen került kiosztásra az elmúlt napokban. A támogatás az alábbi termékekből állt: kukorica konzerv, köldborsó konzerv, Vitala főzőkrém, Milumil Junior gyerekital, Wrigley’s Juicy Fruit rágógumi, ALDI vegyes karácsonyi csokoládé.

Köszönetünket fejezzük ki Vásárosfalu Község Önkormányzatának, hogy az adományt Budapestről Beledbe szállította.

A Beledi Egyesített Szociális Központ működési területéhez 30 település tartozik, a település vezetője dönti el, hogy igényli-e az élelmiszer-támogatást. Rábakecöl község polgármestere mindkét alkalommal igényelte a támogatást, így a településen élő rászorulók részesültek az élelmiszerből.

Aki úgy gondolja, hogy a későbbiekben jogosult lenne ilyen jellegű támogatásra és el is fogadna ilyen támogatást, jelezze azt az alábbi telefonszámon: 20/4868-380 vagy Szolgálatunk személyes ügyfélfogadásán.

 

Gálos Szabina

családsegítő