Kosárlabda bajnokság
Szerző: Szár Eszter (07.01. 00:02)

Április elején az Ifjúsági Klubot az a megtiszteltetés érte, hogy felkérést kapott egy pályázat megvalósítására. Méghozzá arra, hogy egy kilenc hónapos időintervallum keretein belül, minden héten bonyolítson le egy rendezvényt, ami a helyi fiatalok összekovácsolását célozza. Első lépésként egy facebook-os csoportot hoztunk létre, amin keresztül folyamatosan értesítjük a tagokat az aktuális tervünkről. Az eddigi legtöbb embert megmozgató programra június 22-én került sor, ahol 6 csapat mutathatta meg kosárlabda tudását a kecöli tornateremben. A csapatok 4 fősek voltak, így a bíróval és a látogatókkal együtt körülbelül 30 embert számlált a rendezvény. Említésre méltó, hogy talán mindannyiunk kedvenc általános iskolás testnevelés tanára, Takács Sándor állt a bírói poszton, ami egy kis nosztalgiázást válthatott ki a résztvevőkből. A mozgás utáni étvágy csillapításáról sem feledkeztünk meg, hisz lehetőségünk nyílt minden jelenlévőnek pizzát rendelni.

Az Ifjúsági Klub többi tagja nevében is állíthatom, hogy mi nagyon jól éreztük magunkat, reméljük a többi csapattag, és a nézők is hasonlóan vélekednek. Az elkövetkezendő hónapokban is arra törekedünk, hogy minél összetartóbb közösség jöjjön létre.

Nem utolsó sorban pedig szívből gratulálunk a győztes csapat tagjainak: Dömsödy Szervácnak, Giczi Zoltánnak, Kovács Balázsnak és Nagy Gábornak.


Ifjúsági Klub