Diákmunka 2017 - elözetes igényfelmérés
Szerző: Tuba Erik (05.26. 14:55)

Várhatóan idén meghirdeti-e a nyári diákmunkaprogramot az NGM.

Az igények felmérése és a mielőbbi munkakezdés érdekében, a várható rövid határidő miatt előzetes igényfelmérés keretében

várom a munkát vállalni szándékozó diákok jelentkezését kizárólag a polgarmester@rabakecol.hu e-mail címen, az alábbi adatok megadásával:

Név; születési dátum; értesítési e-mail cím és telefonszám; rendelkezel-e szakképzettséggel, ha igen annak megnevezése; milyen jellegű munkát vállalnál/nem vállalnál (pl. szakma megnevezése, fizikai, adminisztrációs, konyhai, bármi, stb.)

Önkormányzatunk elsősorban a községgazdálkodás, településüzemeltetés területén tud munkát biztosítani (külső munkák, fűnyírás, karbantartások, stb.). Létszámkorlát esetén a vállalt munka jellege és a jelentkezési sorrend alapján kerül sor a foglalkoztatásra.


A programban azok a nappali tagozatos diákok vehetnek részt, akik a program indulásakor (július 1-jén) már betöltötték a 16. életévüket, befejezésekor (augusztus 31-én) pedig még nem múltak el 25 évesek.

A program a béreket támogatja, a 100 százalékos támogatás legfeljebb két hónapra adható, július 1. és augusztus 31. között, maximum napi hat órás foglalkoztatás mellett. A támogatás a minimálbér, illetve a garantált szakmunkás bérminimum időarányos részének felel meg, így a szakképzetteknél 120 750 forint, a szakképzettséggel nem rendelkezőknél 95 625 forint lehet személyenként és havonta.


A diákok június 19-étől regisztrálhatnak az illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályánál.


Amennyiben elindul 2017-ben nyári diákmunka, a további feltételekről és teendőkről a jelentkezőket e-mailben értesítem.

 

Rábakecöl, 2017. május 26.

Tuba Erik

polgármester