Diákmunka 2016 - elözetes igényfelmérés
Szerző: Tuba Erik (05.26. 15:47)
Új információ: Az NGM kedden meghirdette, tehát már biztosan indul a program. Az Önkormányzat az előzetes jelentkezések alapján nyújtja be a létszámigényét, akit még érdekel, lehetőleg június 6-igjelezze. Részletek: http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/munkaeropiaci-es-kepzesi-allamtitkarsag/hirek/kezdodik-a-nyari-diakmunka-program-az-onkormanyzatoknal


Még nem ismert, hogy a NGM idén meghirdeti-e a nyári diákmunkaprogramot.

Pályázati lehetőség, valamint elnyert támogatás esetére, az igények felmérése és a mielőbbi munkakezdés érdekében, a várható rövid határidő miatt előzetes igényfelmérés keretében

várom a munkát vállalni szándékozó diákok jelentkezését kizárólag a polgarmester@rabakecol.hu e-mail címen, az alábbi adatok megadásával:

Név; születési dátum; értesítési e-mail cím és telefonszám; rendelkezel-e szakképzettséggel, ha igen annak megnevezése; milyen jellegű munkát vállalnál/nem vállalnál (pl. szakma megnevezése, fizikai, adminisztrációs, konyhai, bármi, stb.)

Önkormányzatunk elsősorban a községgazdálkodás, településüzemeltetés területén tud munkát biztosítani (külső munkák, fűnyírás, karbantartások, stb.). Létszámkorlát esetén a vállalt munka jellege és a jelentkezési sorrend alapján kerül sor a foglalkoztatásra.

Amennyiben indul 2016-ban nyári diákmunka, a további feltételekről és teendőkről a jelentkezőket e-mailben értesítem.

 

Rábakecöl, 2016. május 26.

Tuba Erik

polgármester