TeSzedd szemétgy?jt? akció
Szerző: (04.17. 13:30)

Immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a „TeSzedd – Önkéntesen a tiszta Magyarországért!” akció, melyhez idén Rábakecöl is csatlakozik. Magyarország legnagyobb országtisztító eseményét idén az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőség Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság szervezi.

A TeSzedd rendezvény amellett, hogy ráirányítja a figyelmet az önkéntesség fontosságára, igazi közösségépítő szerepe is van. Amellett, hogy a rendezvény célja környezetünk megtisztítása az eldobált, elszórt szeméttől, az akcióval azt is el kívánjuk érni, hogy minél több ember figyeljen oda a környezetére és minél kevesebbet szemeteljen.

 

2015. május 15. (péntek)

15:00 óra: Családi Napközis gyerekekkel belterületi szemét gyűjtése

 

2015. május 16. (szombat)

15:00 óra: Szemétgyűjtés a falu lakosaival

Gyülekező: Községháza udvarán

 

A szemétszedéshez szükséges eszközök (zsákok, kesztyűk, kötöző anyagok, stb.) biztosítása érdekében kérjük, hogy 2015. május 5-ig jelentkezzen Kovács Tündénél vagy az onkormanyzat@rabakecol.hu címen.

Regisztrációt követően a http://szelektalok.hu/teszedd/#hol-szedjem oldalon, valamint facebook eseményünkön is lehet jelentkezni.

Kérjük, környezetünk tisztasága és a jó példamutatás érdekében minél többen vegyenek részt 8. alkalommal meghirdetett akciónkon!