Események az IKSZT-ben: gyógytorna, aerobic, pingpong, érkez? programok
Szerző: Tuba Erik (01.29. 16:27)

A Soós Imre Kulturális Központ (Integrált Közösségi Szolgáltató Tér) ajánlójaGyógytorna

Január kilencedikével elindult az ingyenes gyógytorna településünkön. Örömmel tapasztaljuk, hogy már az első alkalommal nagyon sok érdeklődő vett részt ezen a programon. A következő héten még az elsőnél is többen tornásztunk. Aki szívesen csatlakozna hozzánk a továbbiakban azt szeretettel várjuk minden pénteken 18:00 – 19:00 között, a Soós Imre Kulturális központba egy kellemes testmozgásra. Kérjük, hogy polifomot, törölközőt vagy szivacsot ha tud, hozzon magával.


Aerobic

Január nyolcadikával megkezdődött a már régóta tervezett aerobic.

Szerencsére azt tapasztaljuk ennél a sportnál is, hogy hétről-hétre egyre nagyobb az érdeklődés. Annak érdekében, hogy ez a növekedés ne álljon meg, és a megkeresésekre alapozva január 22-től az időpont megváltozott, így minden csütörtökön 18:00-19:00 között tartjuk.Egyéb sportok a tornateremben 

A sportkedvelőknek további állandó elfoglaltságot kínál a hétfő és csütörtök esténként zajló pingpongozás. A tornateremet a hét minden napján használják csoportok, szabad időpontról érdeklődni valamint a termet lefoglalni a 06-20/438-35-80 telefonszámon lehet.


Szervezés alatt álló programok 

Február 7. szombat délután a Vöröskereszt szervezésében véradó ünnepségre kerül sor.

 A Kvíz Party kedvelői lassan készülhetnek a télbúcsúztató szórakoztató megmérettetésre.