Májusi rendezvények az óvodánkban
Szerző: Bors Jen?né óvodavezet? (09.12. 17:41)

2014. május elsején tartottuk az évzáróval egybe kötött anyák napi ünnepélyt óvo-dánkban, ahol az édesanyák, nagymamák, dédi mamák és gyermekeink szerettei figyelték érdeklődve műsorunkat.

Május hónapban az óvoda udvarát fejlesztettük. Az elektronikus hulladékgyűjtésből származó hatvanezer forintot kiegészítve a báli bevételéből egy rugós kisautót telepítettünk. Sor került a homokozó teljes homok cseréjére és az utcai rész közelébe 2 db nyírfát ültettünk.

Május 28-án szülő-gyermek kiránduláson megnéztük a budapesti Állatkertet, majd a fővárosi Nagycirkusz Circuss Classicus című fergeteges előadásán tapsoltunk.

Május 30-án búcsúztunk jelképesen az óvodától. A három nagycsoportos gyermek szülei meglepetés DVD-t készítettek az elmúlt 4 évről, emlékül. Martin, Pepe, Gabó, Réka és Kati óvó néni feliratú torta közös elfogyasztásával, könnyekkel zártuk a 2013-2014-es tanévet.

 

Fényképek a facebook oldalon:

 

Anyák napja                                             Kirándulás                                                      Ballagás